danbolig-facadeDanbolig Holm & Hauberg på Nørrebro
Fælledvej 6
2200 Kbh. N
Tlf. 3536 1444

Danbolig Nørrebro på Facebook

Åbningstider
Mandag – torsdag: 9:00 – 17:00
Fredag: 9:00 – 16:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00 – 16:00

Én stor familie
Hemmeligheden bag Holm & Hauerbergs succes er, at alle syv afdelinger nærmest har udviklet noget, der kunne minde om familiesammenhold, og kommer du ind på Fælledvej 6, kan du hurtigt mærke den gode stemning. Siden de to herrer gik sammen og startede partnerskabet for mere end tyve år siden, er venskabet og forretningen kun vokset. Det er blevet til én stor familie.

Foto: danbolig Søborg. Morten Haubergs datter er ikke på Fælledvej, men derimod at finde i Søborg.
Foto: danbolig Søborg. Morten Haubergs datter er ikke på Fælledvej, men derimod at finde i Søborg.

– Jamen, der er ingen tvivl om, da Kim og jeg fandt ud af, at vi var gode til at sælge boliger, så blev det også en livsstil. Og jeg skal heller ikke afvise, at vi nok også ud af ren passion er kommet til at tale visioner for danbolig, når vi har været på familie-ferier gennem de seneste tyve år med vores næsten jævnaldrende børn, der i dag er blevet voksne og nogle en del af firmaet, siger indehaver og ejendomsmægler Morten Hauberg.

Flere generationer bag danbolig succes
Kigger du ind i forretningen på Fælledvej 6, vil du ikke bare møde indehaver Morten Hauberg. Du vil også møde Anette Brogaard, der har været partner i firmaet og ansvarlig for afdelingen på Fælledvej gennem de seneste ti år, og Kian Jensen, der repræsenterer den nye generation.

– Jeg synes, det er rigtig fedt at være i en kæde, hvor man bliver meget involveret, engageret og taget med på råd. Det giver et godt arbejdsmiljø, og det tror jeg også kunderne kan mærke, når de kommer ind. Det er også en stor fordel at have et godt fællesskab afdelingerne imellem. Hvis der for eksempel er en ting, jeg skal spørge om, så kan jeg altid ringe til en af mine kolleger i en anden afdeling, hvis ikke Morten eller Anette er der, siger ejendomsmægler Kian Jensen.

Flere er blevet partnere i firmaet
Det unikke ved Holm & Haubergs afdelinger er desuden, at der i hver af de syv butikker sidder mindst én ejendomsmægler, der har været med i både ti, femten og tyve år, og som i dag også er blevet medejere.

– Vi gør meget ud af at holde på en god medarbejder. Vores motto er ”troværdighed og tillid”. Det er vigtigt for os at få vores medarbejdere til at føle ejerskab, og de ved, at de er højt værdsat, når de er hos danbolig. Dem, der har været med i rigtig mange år, er også blevet medejere, siger indehaver Morten Hauberg.

Hos Holm & Hauberg går man desuden op i at give medarbejderne gode forhold, så som sundhedsforsikring, uddannelse, kurser, frokostordning og favorable fitnessaftaler. Danbolig Holm & Hauberg består af syv afdelinger: Nørrebro, Valby/København SV, Brønshøj, Søborg, Bagsværd, Vesterbro og Nordvest.

Landsdækkende kæde – 140 danbolig forretninger
Modsat mange andre kæder, ejer hver enkelt deres egen danbolig forretning, og her har Holm & Hauberg gennem tyve år bygget et solidt renommé op. Her får du et stort køberkartotek, som gør, at danbolig er hurtige til at sælge din bolig.

Som de eneste har danbolig en samarbejdsaftale med Nordea, og da danbolig er en landsdækkende kæde, giver det også andre fordele.

Brandet danbolig blev stiftet i 1989, hvor man fra hovedkontorets side helt fra starten og stadig i dag konsekvent sørger for at måle kundernes tilfredshed. Boligsiden.dk sørger i dag for at sammenligne og måle på kundernes tilfredshed over de forskellige ejendomsmæglerforretninger, der findes i Danmark. Men danboligs eget hovedkontor har sikret god service ved også selv at måle på kundernes tilfredshed. Yder den enkelte butik ikke den bedste service over for kunden, bliver det med andre ord hurtigt opdaget i hovedkontoret.