Kom ned til årets hyggeligste søndag eftermiddag på en bilfri Nørrebrogade! Søndag den 15. september kl. 14.30-18 spærrer de for 7. gang Nørrebrogade for biler og inviterer alle ud på en bilfri Nørrebrogade. Nørrebro Lokaludvalg køber flere tusind stykker kridt, så de er klar til årets største kridtmaleri på Nørrebrogade. Men tag gerne også selv kridt med!

Pressefoto Nørrebro Lokaludvalg

En hær af foreninger, aktører og kulturmagere rykker ud på gaden med masser af aktiviteter for store og små, når den sidste løber er løbet igennem Nørrebrogade til Copenhagen Half Maraton. Hvis du har en idé til en aktivitet på gaden, så kontakt os endelig på e-mail: bm0x@kk.dk.

Aktiviteter

* Kridttegning
* Danseopvisning og battles
* Pannabane
* Høstmarked
* Mød Ungeråd KBH
* Quiz
* Thaiboksning
* Stort loppemarked
* Lydsystemer
* Klimakamp
* Samba orkester
* Parkour på gaden
* Lav-dit-eget-badge
* Mød de politiske partier
* Og meget mere…

Alle aktiviteter starter op omkring kl. 14.30
Programmet for dagen opdateres løbende.

Bilfri Søndag på Nørrebrogade er arrangeret af Nørrebrohallen, Blågården og Nørrebro Lokaludvalg.

Nørrebrogade bliver spærret for trafik fra Dronning Louises Bro til Borgmestervangen v. Nørrebro St. Der er fri gennemgang for biler og cykler ved Jagtvej/Runddelen under arrangementet. Nørrebrogade åbnes for biler kl. 19.

Bilfri Søndag på Nørrebro er også cykelfri søndag på Nørrebrogade! Vi opfordrer alle cyklister til at respektere arrangementet og trække cyklen eller finde en anden rute end Nørrebrogade den eftermiddag. Der er mange legende børn på gaden til arrangementet.

Inden Bilfri Søndag er der Copenhagen Half Marathon, se ruten og trafikale forhold på dagen her: https://map.cphhalf.dk/.

Læs mere her.