Igen i år er der udsigt til en jul med forrygende travlhed, men også en jul, hvor danskerne på grund af Corona skal passe ekstra godt på hinanden og sørge for at holde afstand. Det gælder også, når der skal hentes pakker fra e-handlen. Det oplyser PostNord i en pressemeddelelse.


Pakkeudlevering i Collect Shop – Fotograf Henrik Petit

To af de steder, der får rigtig travlt med at udlevere pakker er i Nørrebro Posthus på Nørrebrogade 166 og i Føtex på Mimersgade 124. Derfor anbefaler PostNord at udnytte hele butikkernes åbningstid, når man skal hente sine julepakker – helst i ydertidspunkterne før 12 og efter 18.

Der bliver bestilt rigtig mange pakker op til jul, og danskerne har under Corona-pandemien skruet yderligere op for deres online-handel. Nørrebro Posthus og Føtex på Mimersgade er to af de udleveringssteder, der får ekstra travlt, og midt i myldretiden vil der være utrolig mange mennesker i butikken, og det kan være svært at holde afstand. Vi opfordrer derfor til, at flere kunder udnytter ydertidspunkterne, hvor der er færrest mennesker. Så kan vi bedre udlevere julepakkerne på en forsvarlig måde med så god afstand og så kort ventetid som muligt, siger Tonny Povlsen, distriktschef i PostNord Danmark.

I uge 49 kommer PostNord forbi udvalgte posthuse over hele landet. Henter man sine pakker fra nethandlen uden for de mest travle perioder, uddeler PostNord som tak for hjælpen en lille godtepose med chokolade. Hos Nørrebro Posthus vil det være på onsdag d. 3. december fra kl. 11.00 til 12.00, at PostNord kommer forbi. Hos Føtex på Mimersgade vil det være onsdag d. 3. december fra kl. 13.00 til 14.00.

Flere gode råd om tryg julelevering, kan læses på www.postnord.dk/jul