noerrebro-L

Mundbind skal nu anvendes langt oftere

Fremover skal vi vænne os til at bruge mundbind oftere og i flere situationer. I dag bliver mundbind et krav indendørs en række steder med offentlig adgang, fx i supermarkeder, på museer og uddannelsesinstitutioner. Sundhedsstyrelsen har derfor opdateret al information om mundbind, både om de nye krav, og om korrekt brug af mundbind.
Mundbind skal nu anvendes langt oftere

20 ekstra sovepladser til Københavns hjemløse

20 ekstra sovepladser til Københavns hjemløse
Vinteren nærmer sig, og det betyder, at flere af byens hjemløse søger indenfor for at sove. Det giver ekstra pres på Københavns herberger og natcaféer, og derfor har Socialudvalget i Københavns Kommune nu valgt at oprette 20 ekstra sovepladser til vinteren. De 20 midlertidige sovepladser er blot ét af flere tiltag, som socialforvaltningen iværksætter, når det kolde vintervejr sætter ind. Fx vil forvaltningens hjemløseenhed fra midten af november have mandskab på gaden i morgen- og aftentimerne og her opsøge hjemløse, der sover udenfor i kulden.

Efterlyst flugtbilist er nu anholdt

Den 21-årige anholdte mand har siden i går aftes været eftersøgt af politiet, da han mistænkes for at have påkørt en femårig pige og hendes mor på Peter Bangs Vej. Pigen mistede livet, mens hendes mor blev lettere kvæstet. Københavns Politi har siden arbejdet intensivt på at finde den efterlyste, som stak af fra ulykkesstedet.
Efterlyst flugtbilist er nu anholdt

Opdateret efterlysning af flugtbilist

Opdateret efterlysning af flugtbilist
Helmi Mossa Hameed blev onsdag aften efterlyst med et ældre billede. Københavns Politi bringer nu et nyere og mere vellignende billede af den efterlyste i håb om, at det kan lede frem til ham. »Vi søger ham stadig intensivt, men har også brug for borgernes øjne og ører. Vi har en rimelig stærk formodning om, at det var den efterlyste, der førte bilen. Vi har søgt efter ham på de adresser, hvor vi havde en formodning om, at han kunne opholde sig, men uden held,« siger vicepolitiinspektør Knud Hvass. Læs mere her og se billedet.

Info om Covid-19 i Københavns Biblioteker

ra torsdag den 29. oktober skal du bære mundbind når du besøger og bevæger dig rundt på biblioteket, som det fx kendes fra restaurationer, se mere her:
Info om Covid-19 i Københavns Biblioteker

Hvert tredje rengøringsmiddel i Region Hovedstaden skrottes

Hvert tredje rengøringsmiddel i Region Hovedstaden skrottes
Rengøringsmidler bestilles typisk lokalt i den enkelte afdeling eller virksomhed, der dog på grund af travlhed ikke altid får bestilt med øje for sundheden og miljøet. Derfor har den Regionale Kemirådgivning og Koncernindkøb arbejdet på at finde nye løsninger. Se mere her

"Trænger du til en pause?

Kom og nulstil dit nervesystem sammen med Pia Yumusak, indehaver af Dit Rum – coaching, yoga & retreats, når hun åbner op for en skøn søndag d. 15.11.20, hvor hun underviser to en halv time i den blideste form for yoga. I løbet af de to en halv time hos hende, er der ingen krav til dig. Det er DIN pause - din mulighed for at finde hjem i dig selv, din mulighed for at slippe travlhed, indre uro og rastløshed for en stund. Læs mere her, hvis det er noget for dig.
"Trænger du til en pause?
facebook