noerrebro-L

Til Verdens Ende

En familieforestilling om at rejse ud og finde hjem.

Overraskende forskning: Alle umodne celler kan blive til stamceller

Alle tarmceller i fostret har potentiale til at udvikle sig til stamceller. Det er konklusionen på et nyt studie fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet

Vær med, når Hofor indvier Danmarks største spildevandspumpestation

Med den nye pumpestation får Hovedstaden en mere sikker og grønnere pumpestation, som er designet til klimaforandringerne med større mængder regn og stormflod. Grønne tage, regnvandsbede og effektive pumper giver samtidig pumpestationen et tiltrængt miljøløft.

Google lærer danske skolebørn at kode

Danske virksomheder efterspørger i stigende grad medarbejdere med kompetencer indenfor teknologi, og særligt dem, der kan kode og programmere, er i høj kurs. Og hvis det danske samfund skal kunne opfylde dette behov, er der brug for, at skoleelever allerede i en tidlig alder får øjnene op for programmering og forstår, hvad det indebærer samt de muligheder det fører med sig

Hovedstadens ildsjæle trækker læsset i kampen mod sclerose

Anledningen er Scleroseforeningens årlige cykelevent Cykelnerven, hvor deltagerne kæmper for en verden uden sclerose. Blandt årets deltagere er ikke færre end 34 fra Københavnsområdet.

5.000 år gammel familie-tragedie opklaret

Hvad der egentlig skete for 5.000 år ved landsbyen Koszyce i det sydlige Polen har været et mysterium, siden en massegrav blev afdækket for otte år siden.
facebook 
MailPoet