norebro.ai-01

Tag hele familien med til Børnehjælpsdagens Kræmmermarked 2019

Børnehjælpsdagens Kræmmermarked indtager de store græsplæner på Bellahøj Campingplads den 10., 11. og 12. maj. 2019. Sæt kryds i kalenderen og kig forbi til tre dages 'kræmmerfest' af den helt store kaliber.

Sprogfitnessdag

Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek inviterer i samarbejde med pædagogstuderende fra UCC til Sprogfitnessdag.

Til Verdens Ende

En familieforestilling om at rejse ud og finde hjem.

Alkolinjen: For dig, der drikker for meget, eller har en pårørende, der drikker

På Alkolinjen kan du hente hjælp hvis du selv eller en af dine pårørende drikker for meget.

FALDENDE FOLKETAL I DE SMÅ BYER OG LANDDISTRIKTER

I langt de fleste sjællandske, fynske samt i en del jyske kommuner faldt folketallet i kommunernes små byer (inkl. landdistrikterne) med op til 5 pct. pr. 1. januar 2019 sammenlignet med 2010

Rene strande er det nye hit blandt børn

Danske børn viser en imponerende interesse for at opsamle plastik og andre former for løst affald i naturen. Og nu tager de også det næste skridt og melder sig ind som frivillige i en organisation, der arbejder for et renere havmiljø i Danmark.

Hvorfor flager busserne søndag den 5. maj?

Bor du i hovedstaden vil du opleve, at busserne flager søndag den 5. maj. Mange ved nok, at det skyldes 'Danmarks Befrielse 1945'. Der er dog også en anden årsag - nemlig, at det er Årets Børnehjælpsdag!

Krumspring bliver SpringsikkerForening

Sikker springtræning handler bl.a. om uddannelse af springinstruktører, årlig gennemgang og tjek af alle redskaber og en sikkerhedsansvarlig i foreningen. Den er de helt med på i Krumspring.
facebook 
MailPoet