noerrebro-L

36-årig tilstår moms- og skattesvig for cirka 68 millioner kroner

Københavns Politi har haft et tæt samarbejde med Skattestyrelsen i forbindelse med sagen. Ud over fængselsstraffen skal den 36-årige betale erstatning til Skattestyrelsen på omkring 33 millioner kroner, og derudover er han idømt en tillægsbøde på cirka 51 millioner kroner.
36-årig tilstår moms- og skattesvig for cirka 68 millioner kroner

Åbent hus til Københavns Seniordag d. 1. oktober

Åbent hus til Københavns Seniordag d. 1. oktober
Den 1. oktober er det FN’s Internationale Seniordag. Det markerer Københavns Kommune ved at afholde den allerførste Københavns Seniordag. Her holder en lang række seniorklubber åbent hus, så københavnere +65 år kan smage på byens aktive fællesskaber. Du kan se hele programmet for Københavns Seniordag her.

Kulturnattens program

Når mørket sænker sig over byen den 13. oktober, vil Kulturnatten igen forvandle København og Frederiksberg til en levende, myldrende, lysende og sprudlende organisme. I år er det 30 år siden, Kulturnatten for første gang trak folk op af stolene og ud på gaderne til Danmarks største endagsbegivenhed, og årets imponerende program afspejler tydeligt den glæde og vedholdende begejstring, der stadig er, for at dele byen og dens kulturelle mangfoldighed med hinanden. Se de mere end 200 arrangementer her.
Kulturnattens program

Politiet bruger ny lov i forbindelse med Derby

Politiet bruger ny lov i forbindelse med Derby
I praksis vil det betyde at FCK’s fans vil blive tilbageholdt på Brøndby Stadion i maximalt en time efter kampen. Det pålægges Brøndby IF, som har ansvaret på stadion, at sikre, at det kan lade sig gøre rent sikkerhedsmæssigt, og at de tilbageholdte tilskuere i perioden har adgang til relevante faciliteter.

Behov for støtte og forståelse for demens i København

- Jeg håber på, at mine børnebørn vil med ud. Men ellers går jeg turen selv. Det kan jeg sagtens - og jeg kan godt love, at jeg går området tyndt. Jeg er nok rigtigt godt træt, når jeg kommer hjem, men det er ok - og jeg er nok også træt dagen efter. Men det betyder ikke noget, når jeg har været med til at gøre en stor og vigtig forskel, siger John Larsen, der håber, at han i mødet med andre på dagen også kan være med til udbrede viden og bryde med nogle af tabuerne om demenssygdomme.
Behov for støtte og forståelse for demens i København

Vi betaler ikke!

Vi betaler ikke!
- 12. september 2023 VI BETALER IKKE! Premiere 23. september 2023 En forrygende farce retter humorens sigtekorn mod tidens stejle prisstigninger og udmattende rentehop. Nørrebro Teater bringer det kunstnerisk og politisk kompromisløse ægtepar, Dario Fo og Franca Rame, tilbage på scenen i en aktuel forestilling om, hvornår nok er nok. Det er krisetid, og priserne stiger. Hele tiden.

Budgettet for 2024 er på plads

Et bredt flertal på Rådhuset har indgået aftale om næste års budget. Der er massive investeringer i den borgernære velfærd og infrastrukturen i Østhavnen, samt i udviklingen af Klimaplan 2035. Læs Budgetaftalen 2024 her.
Budgettet for 2024 er på plads

Instagramvenlig videokunst på kæmpeskærm lyser Nørrebro op

Instagramvenlig videokunst på kæmpeskærm lyser Nørrebro op
MADE OF STARDUST er et af i alt fire midlertidige kunstværker, der opsættes i Haraldsgadekvarteret i løbet af 2023. Værkerne skal skabe debat om, hvad kunsten er og skal i det offentlige rum, og hvilke lokale ønsker der er til permanent kunst i kvarteret. Teknik- og miljøborgmester Line Barfod (EL) ser stor værdi i at bruge kunsten som værktøj til at tiltrække folk udefra og skabe mødesteder.
facebook