noerrebro-L

Vind fede præmier i nørrebro bycenter

Fredagsbar er tilbage!Sommeren er på vej, og derfor er det igen tid til fredagshygge i solen! Hver sidste fredag i maj, juni og juli kan du derfor komme til fredagsbar på streetfood-pladsen. Der kommer dj og vender fede plader, gratis øl til de første 100 og Danmarks bedste streetfood. Første fredagsbar er d. 26. maj.
Vind fede præmier i nørrebro bycenter

Stadsarkitekten anbefaler farvel til store bededag vind en bog

Stadsarkitekten anbefaler  farvel til store bededag  vind en bog
Foråret er kommet og byens træer er sprunget ud. Det er oplagt at komme ud og opleve vores dejlige by. Du kan finde inspiration i stadsarkitekt Camilla van Deurs anbefalinger. I anledning af at København er Arkitekturhovedstad kommer Camilla med personlige anbefalinger til oplevelser i byen, suppleret med gode bøger.

Gruppe-glamping på Lefeldtgaard 

Gruppe-glamping på Lefeldtgaard Så er det store familietelt også kommet op på Lefeldtgaard. Der er derfor nu mulighed for at komme sammen med den større familie/en gruppe venner eller lign. og nyde friluftslivet i lidt finere omgivelser. Alle vores ophold er inklusiv morgenmad, kaffe & kage og det vigtigste tilbehør til en god telttur.
Gruppe-glamping på Lefeldtgaard 

Kendt forfatter varsler sensationelt nyt i sagen om mordet på stine geisler

Kendt forfatter varsler sensationelt nyt i sagen om mordet på stine geisler
15. maj 2023 Kendt forfatter varsler sensationelt nyt i sagen om mordet på Stine Geisler Efter mere end tre års research er true crime-bestsellerforfatteren Peer Kaae 2. juni klar med sin bog om det uhyggelige mord i det indre København på en 18-årig gymnasieelev. Og de, der mener, at der ikke kan fortælles nyt om den 33 år gamle mordsag, kan godt belave sig på at tro om igen.

Udendørs drikkevand nu på spring 90 steder i københavn

12. maj 2023 Udendørs drikkevand nu på spring 90 steder i København Løbere, børnefamilier og alle andre kan glæde sig over at kunne tappe køligt vand direkte fra en lang række udendørs vandposte i København. Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, HOFOR, leverer vandet til de 90 små oaser. Vandpost i Fælledparken. Sommeren står for døren, og lange, varme dage med sjov og hygge venter forude.
Udendørs drikkevand nu på spring 90 steder i københavn

Så er glampingsæsonen for alvor skudt i gang

Så er glampingsæsonen for alvor skudt i gang
Så er glampingsæsonen for alvor skudt i gang 🔥Har du også haft tanker om at prøve det der med at være ude i naturen, men finder det ubehageligt at alt skal være primitivt med et lille telt, muldtoilet mm.? Så skal du måske til at prøve glamping på Lefeldtgaard.

Ny bog og samtalekort

"Vi har aldrig haft så dybe samtaler før, og du tilskynder os til, sammen, at reflektere over vores liv." Maibritt Isberg Andersen fra virksomheden ZTRONG er netop udkommet med en ny bog og samtalekort.
Ny bog og samtalekort
facebook