noerrebro-L

Årets børnehjælpsdag 2023

Årets Børnehjælpsdag' søndag den 7. maj er en hyldest og støtte til anbragte børn og unge i Danmark. For 119 år siden opstod Børnehjælpsdagen som indsamlingsevent for fattige børn - men i dag er der stadig stor brug for støtte til udsatte og anbragte børn og unge. 13.
Årets børnehjælpsdag 2023

Hvem får bøden?

Hvem får bøden?
Er man fyldt 15 år, er det ens eget ansvar at spænde selen, når man er passager i en bil. Glemmer man det, koster det en bøde på 1.500 kr. Det gælder også, når man sidder på bagsædet. Hvis du har et barn under 15 år med som passager i bilen, er det dit ansvar, at barnet er spændt korrekt fast. Ellers koster det dig et klip i kørekortet, en bøde på 2.000 kr. samt 500 kr. til Offerfonden.

Dage med opera og bobler

Fra den 2.- 4. juni 2023 er der traditionen tro Frederiksberg dage – en stor begivenhed, hvor Frederiksberg slår dørene op for publikum og viser sig bl.a. fra alle dens helt store kulturelle sider. Og Fairytale Music & Opera er med igen.
Dage med opera og bobler

Der testes S!RENEN og varslingssirener onsdag 3. maj

Der testes S!RENEN og varslingssirener onsdag 3. maj
Rigspolitiet og Beredskabsstyrelsen tester hvert år varslingskanalerne den første onsdag i maj klokken 12.00. I år får du også en testadvarsel via S!RENEN på din mobiltelefon.

Bliv partner med Dit Nørrebro – og styrk dit salg

Ønsker du at styrke dit salg, få flere besøgende eller blot styrke din synlighed, så er et partnerskab med byportalen den ideelle løsning. Se vores foreskellige kundepakker her.
Bliv partner med Dit Nørrebro – og styrk dit salg

Hjælp! Mit barn har fået en diagnose

Hjælp! Mit barn har fået en diagnose
De sidste 10 år er antallet af børn, der er i kontakt med psykiatrien, steget markant. I dag får mere end hvert 7. barn i Danmark en psykiatrisk diagnose. Ny podcast tager livtag med de udfordringer, man kan møde, og giver råd og vejledning til forældre og pårørende, der navigerer i en hverdag med et barn i mistrivsel eller med psykiske udfordringer.

Repair Café Nørrebro #66

Repair Cafe Danmark og Repair Cafe Nørrebro vil gøre alt for at reparere dit tøj og elektronik, så du slipper for at smide det ud. Næste gang sker den 13 maj 2023, så gå bare i gang med at finde de gode sager frem. 
Repair Café Nørrebro #66
facebook