noerrebro-L

Politiet har fokus på spiritus- og narkokørsel i påsken

Påsken er for mange en højtid, hvor man mødes i festligt lag, og hvor der ofte indtages spiritus. Politiet opfordrer til, at man på forhånd aftaler, hvem der skal køre bilen hjem efter festlighederne, eller at man tager en taxa eller bus hjem.
Politiet har fokus på spiritus- og narkokørsel i påsken

Sådan undgår du mavepine og madspild i påsken

Sådan undgår du mavepine og madspild i påsken
Her får du Fødevarestyrelsens fem råd til at undgå madspild og mavepine i påsken.

Baseløs + Support: TBA

I en glad og legende produktion indkapsler de nuancerne af at være ung og de frustrationer der følger med. Som når et langdistance forhold man troede, var den helt store kærlighed, udvikler sig til daglige småskænderier, og man tager 'Helt til København' for at få det sidste ord. Eller ungdommens usikkerhed over ikke at føle sig 'Smuk nok' i vores tids perfekthedskultur. Oplev dem den 8 april 2023 på Spillestedet Stengade.
Baseløs + Support: TBA

Se hvad der sker på Nørrebro

Se hvad der sker på Nørrebro
Foråret er lige om hjørnet, og indbyder til en masse musik, teater, udstillinger, film og meget mere. Det  kan være svært at følge med i alle tilbuddene. Men her på byportalen er du kun et klik væk fra det store overblik. Nemt og enkelt.

Skal du puste æg til påske?

Læs Fødevarestyrelsens gode råd til at puste æg til påskepynt på en sikker måde.
Skal du puste æg til påske?

The Host Festival i Demokratigaragen 27. april kl. 14-21

The Host Festival i Demokratigaragen 27. april kl. 14-21
The Host Festival er en karrierefestival i Demokratigaragen, hvor du kan snuse til og smage på restaurationsbranchen. Det kan være, at du drømmer om at blive en del af Danmarks Gastro succes? Eller at du er vild med at lave vegetarmad og gerne vil gøre en forskel for den grønne omstilling? Eller måske elsker du bare en saftig kardemommesnurre og en god espresso? Så kom og hør meget mere om mulighederne i restaurationsbranchen. Der er workshops i bageriet, smagsprøver, aktiviteter, DJ og livemusik. Og du kan få en snak med både restauranter, caféer og uddannelsessteder om jobs, karriere- og uddannelsesmuligheder.

Afslut blå mandag på Flammen

De kan slå sig løs til blå mandag i all you can eat ben*, sprøde fritter og softice til 179,- pr. person. *gælder kun om mandagen
Afslut blå mandag  på Flammen

En filosofisk lederuddannelse

En filosofisk lederuddannelse
Måske er du fristet af en filosofisk lederuddannelse, som er målrettet praksis. Som netop klæder dig på med de forudsætninger, der står beskrevet i citatet? Som giver dig faglig indsigt, en vigtig træningsbane så du kan dygtiggøre dig i samtaleformen og en stor personlig udvikling som bonus.
facebook