noerrebro-L

Søg om midler til frivilligt socialt arbejde i Københavns Kommune

Hvis din forening er interesseret i at søge, så kig forbi til online informationsmøde d. 27. marts kl. 16-17 eller det fysiske informationsmøde den 24. april kl. 16.30-17.30 på Københavns Rådhus. Man tilmelder sig det online informationsmøde ved at sende en mail til paragraf18@kk.dk. Deltagelse til det fysiske informationsmøde kræver ikke tilmelding. Der er ansøgningsfrist til begge puljer mandag d. 8. maj kl. 12 og alle foreninger og organisationer der opfylder kriterierne, kan søge.
Søg om midler til frivilligt socialt arbejde i Københavns Kommune

Pædagogisk idræt hitter blandt både børn og personale på Blågård Skole

Pædagogisk idræt hitter blandt både børn og personale på Blågård Skole
De mange, nye aktiviteter er et resultat af, at pædagogerne fra fritidsinstitutionen siden oktober har haft fem undervisningsgange i pædagogisk idræt via den såkaldte BOB-indsats - Børn – og bevægelseskultur - der startede som et pilotprojekt tilbage i 2015 for børn med motoriske udfordringer. Men da bevægelse er vigtigt for at sikre alle børns læring og udvikling, er det sidenhen blevet implementeret i forskellige institutioner i både Brønshøj/Vanløse samt Nørrebro/Bispebjerg.

Wildr - Release Concert

Det er brug for rockmusik, der rykker ved den klassiske og efterhånden trætte forestilling af, hvad genren og rockmusikeren er og kan; nu handler det om kærlighed, medfølelse, fællesskab og energi. Wildr tæller medlemmer fra artister som Jærv, The Entrepreneurs og Farveblind, og de første udgivelser falder i foråret 2023 startende med debutsinglen Speedos In Space d. 24. marts. Debut koncert på Spillestedet Stengade 28. april.
Wildr - Release Concert

Advarsel inden stor politiaktion: Få betalt din gæld

Advarsel inden stor politiaktion: Få betalt din gæld
Rejsetasken er pakket med badetøj og solcreme, passet tjekket og afgangen mod lunere himmelstrøg er i sigte forud for påskeferien. Sådan er situationen for mange danskere, der bruger helligdagene til et tiltrængt afbræk sydpå. Men hvert eneste år er der en hel del, som ikke når sydens sol og i stedet får Vestre Fængsel som destination. Den 30. marts planlægger Københavns Politi en stor aktion rettet mod netop de eftersøgte skyldnere. I den forbindelse sender Anders Alslev derfor en kraftig advarsel til de skyldnere, som ikke har fået tjek på deres mellemværende med fogedretten.

Seks anholdt for knivstikkeri i supermarked

I en koordineret aktion blev seks unge mænd i dag anholdt og sigtet for et drabsforsøg, der fandt sted i et supermarked på Nørrebrogade den 27. januar. Ved overfaldet blev en 22-årig mand stukket med kniv og var efterfølgende i livsfare. En af de anholdte sigtes desuden for et andet drabsforsøg, da et vidne til overfaldet også blev stukket, også han var i livsfare.
Seks anholdt for knivstikkeri i supermarked

1000 nye ladepladser på vej i København

1000 nye ladepladser på vej i København
Antallet af elbiler i hovedstadsområdet stiger, og dermed stiger behovet for ladeløsninger til både pendlere og københavnske elbilister også. På den baggrund har Københavns Kommune netop gennemført sit første udbud af normalladere til omkring 1000 elkøretøjspladser, som nu er afgjort.

Sådan gør vi op med cykeltyveri

I Cyklistforbundet og forsikringsbranchen vil de gerne øge trygheden for borgere med cykler og gøre livet sværere for de kriminelle – dem, der stjæler vores cykler. Derfor opfordrer de vores politikere til at få ændret i færdselsloven, så politiet under rutinetjek af cykler også får lov til at tjekke stelnummeret og se, om cyklen er stjålet. Det ville gøre livet lidt sværere for cykeltyven – og noget nemmere for politiet. Med et digitalt stelnummerregister og en QR-kode under lakken bliver det langt lettere for politiet at lokalisere ejeren og returnere cyklen.
Sådan gør vi op med cykeltyveri
facebook