noerrebro-L

Krea-workshop med Maria Møller

Workshoppen afholdes af Maria Møller, der til dagligt arbejder med kreative projekter bl.a. på sin Instagramprofil @mariamollerdk. Her inspirerer hun tusindvis af mennesker til at kaste sig ud i syning, strik, perlerier, linoleumstryk og mange andre gør-det-selv-projekter ofte med udgangspunkt i genbrug.
Krea-workshop med Maria Møller

De offentlige covid-19-testcentre lukker

De offentlige covid-19-testcentre lukker
På baggrund af sundhedsmyndighedernes faglige vurdering, har regeringen besluttet, at alle covid-19-testcentre skal lukkes senest den 31. marts 2023. Borgere, der ikke har et sundhedsfagligt behov for PCR-test, men ønsker en test i forbindelse med eksempelvis arbejde eller ferie, henvises efter den 31. marts 2023 til private testudbydere.

1. april skal hunden i snor på stranden

Mange hunde elsker at komme på stranden, da stranden giver mange forskellige muligheder for stimulering af snuden og opdagelser i vandet. Fra den 1. april til den 30. september skal hundeejere ifølge naturbeskyttelsesloven holde deres hund i snor, når den luftes på de danske strande. Der er dog undtagelser for specifikke strande, så det er en god idé at holde øje med skiltningen på din lokale strand.
1. april skal hunden i snor på stranden

Udstilling og årsskrift 2022

Udstilling og årsskrift 2022
Nørrebro Lokalhistoriske Forening og Arkiv deltager sammen med de øvrige lokalhistoriske arkiver i København i en tre-dages udstilling arrangeret af SLAK (Sammenslutningen af Lokalhistoriske Arkiver i Københavns Kommune) i Rådhushallen på Københavns Rådhus.Her kan du se billeder og historier fra de lokale arkiver og snakke med arkivernes frivillige. Fra Nørrebro vises en række nyproducerede plakater med Nørrebro Station som tema.Mere information.

Københavnerne skruede markant ned for varmen over vinteren

Mange københavnere har sandsynligvis haft godt gang i de uldne sokker, sweateren og tæppet de seneste tre vintermåneder. En ny opgørelse fra HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, viser, at københavnerne i gennemsnit har brugt knapt syv procent mindre varme i december, januar og februar sammenlignet med sidste år.
Københavnerne skruede markant ned for varmen over vinteren

Påskenat 2023

Påskenat 2023
Børn og unge i Bethlehemskirken glæder sig ofte mere til påskenat end til juleaften. Og det selvom gudstjenesten bl.a. er inspireret af ældgamle oldkirkelige, armenske og koptiske traditioner. Man mærker umiddelbart, at der påskenat er noget på spil, der ikke bare handler om os selv. Man forstår, at vi er en del af en større fortælling.

Flids Forårsmarked

I den smukke, gamle sporvognshal får interesserede gæster muligheden for at lade sig inspirere af nutidens formgivning, møde de skabende kreative i uformelle omgivelser og se hvilke type af design, der kommer til at præge 2023.
Flids Forårsmarked

Har du smagt Flammens nye menu?

Har du smagt Flammens nye menu?
Selvom vejret lige nu ikke byder på hverken forår eller sol, så bliver tankerne, med Flammens nye menu sendt i retning af lunere og lysere dage. I buffeten kan du nemlig lige nu nyde godt af; Grøn kartoffelsalat med en smag af sydeuropæiske urter, grillede majskolber, forårssalat med æbler, ærter, kerner vendt i mormordressing. En lækker krydret tomatsuppe med croutoner og creme ​​​​​​​fraiche, lune frikadeller, ​​​​​​​kold sommer-kartoffelsalat og meget mere. Ummm, man bliver helt sulten!

Ny undersøgelse viser stor opbakning til udeservering i København

Det sker forud for, at politikerne i Teknik- og Miljøudvalget i maj skal tage stilling til nye regler for udeservering i København. Et såkaldt administrationsgrundlag, der bl.a. skal fastlægge rammerne for tilsynet med byens udeserveringer.
Ny undersøgelse viser stor opbakning til udeservering i København

Gratis høretest på Nørrebro Apotek

Gratis høretest på Nørrebro Apotek
Nu kan du få gjort noget ved det - få taget en gratis, lille høretest på Nørrebro Apotek, Nørrebrogade 8, 2200 Nørrebro, tirsdag d. 21. marts kl. 10.00 til 15.00. Den tager kun 10 minutter og foretages af Audikas hørekonsulent Sanne.
facebook