noerrebro-L

Bliv klar til Den Lille Kulturnat

Webshoppen åbner for køb af billetter til Den Lille Kulturnat den 1. marts kl. 12 og holder åben frem til kl. 20 den 17. marts når Den Lille Kulturnat slutter. Den Lille Kulturnat har ikke nogen trykt oversigt, og programmet kan kun ses på hjemmesiden fra den 1. marts.
Bliv klar til Den Lille Kulturnat

To mænd dømt for at svindle ældre kvinder

To mænd dømt for at svindle ældre kvinder
I en sag, hvor 21 kvinder i alderen 77 til 92 år er blevet franarret deres kreditkort og pinkode, blev to mænd på 19 og 22 år i dag kendt skyldige og straffet med fængsel i henholdsvis et år og ni måneders fængsel og halvandet års fængsel.

Første el-ambulance ruller ud på gaden i Hovedstaden

I Falck er man godt i gang med den grønne omstilling af patient- og sygetransport, og nu er turen kommet til omstillingen af ambulancer, hvor kravene er langt højere. Ambulancer, som kører på el, er en relativt uprøvet teknologi, og derfor samarbejder Falck og Region Hovedstaden om et forsøg med en el-ambulance, som skal hjælpe hovedstadens borgere på hospitalet. El-ambulancen bliver den første af sin slags i Danmark og vil køre ud på sin første tur 28. februar kl. 10.30 2023 fra Falcks Hovedkontor i Sydhavnen. 
Første el-ambulance ruller ud på gaden i Hovedstaden

HOFOR sænker prisen på bygas

HOFOR sænker prisen på bygas
"Priserne har både bevæget sig op og ned siden efteråret, men de seneste måneder er prisen heldigvis gået mest ned, og lige nu er indkøbsprisen på biogas og naturgas markant lavere end i begyndelsen af oktober. Derfor kan vi sætte prisen ned, og det er jeg rigtig glad for. Vi ved, at det har været en hård tid for vores kunder," siger konstitueret direktør for Energi i HOFOR, Gorm Elikofer.

DET ER OGSÅ JERES NØRREBRO! #2

Udfyld Nørrebro Lokaludvalgs lille spørgeskema og vær med i lodtrækningen. De trækker lod mandag den 6. marts og man skal være mellem 13-17 år og bo på Nørrebro for at deltage. Se her, hvordan du kan deltage.
DET ER OGSÅ JERES NØRREBRO! #2

Bliv partner med Dit Nørrebro

Bliv partner med Dit Nørrebro
Ønsker du at styrke dit salg, få flere besøgende eller blot styrke din synlighed, så er et partnerskab med byportalen den ideelle løsning. Byportalen tilbyder en bred vifte af muligheder for omtale og synlighed, herunder i vores nyhedsbrev og på vores Facebookside.
facebook