noerrebro-L

Askeonsdag

Gudstjenesten Askeonsdag er indgangen til denne fastetid. Derfor hvis du ønsker at begynde din fastetid med omtanke, som kom og vær med, når Bethlehemskirken Nørrebro åbner dørene den 22 februar 2023.
Askeonsdag

Kendte kokke gæster Showkøkkenet på Madværkstedet

Kendte kokke gæster Showkøkkenet på Madværkstedet
Der er blandt mange eksperter enighed om, at vi gør klimaet en tjeneste ved at skære ned på kødet, og derfor har Madværkstedet i år stort fokus på grønne alternativer. Det gælder også i Showkøkkenet, der er eventområdet i messens 'Kød & Fisk'-oplevelseszone - her beskæftiger man sig med kød ud fra et moderne perspektiv, men man finder også inspiration et helt andet sted.

Leg med i Vi kan cykle!

Cyklistforbundet inviterer landets børnehaver til at cykle med, når Vi kan cykle!-kampagnen i maj måned sætter gang i de små cykelhjul i institutioner landet over. I får spændende materialer, der gør det nemt at komme i gang med at lege cykelleg og bruge cyklen i arbejdet med læreplanstemaerne.
Leg med i Vi kan cykle!

Drømmeskolen for hjemmeskolede børn

Drømmeskolen for hjemmeskolede børn
Nørrebro Bibliotek har startet "Drømmeskolen" for børn over 3 år, som ikke går i skole/institution. I første omgang stiller Pia sin ekspertise som bibliotekar samt et stort lokale til rådighed hver torsdag ml. kl. 10 og 13.

Otte ud af ti borgere er tilfredse med deres forløb i jobcentrene

Men en ny rapport fra forsknings- og analyseinstituttet VIVE viser, at langt størstedelen af de borgere, der kommer i Jobcenter København, overordnet set er tilfredse med deres forløb. Nærmere bestemt 79% af de borgere, der i rapporten går under betegnelsen ’udsatte’, og 78% af dem, der vurderes som værende ’job- og uddannelsesparate’. Blandt begge grupper udtrykker hele 89% tilfredshed med deres sagsbehandler, bedømt ud fra seneste samtale.
Otte ud af ti borgere er tilfredse med deres forløb i jobcentrene

Vil du have rabat?

Vil du have rabat?
Restaurant Flammens vinterferietilbud fortsætter nemlig helt frem til d. 26. februar 2023, hvor børn under 12 år bliver ​​​​​​​forkælet med grillbuffet eller mandagsben til KUN kr. 49,- inkl. fri softice*

Udnytter du de nye elpriser?

Har du også variabel timepris, kan der været meget mere at spare. Energistyrelsen har samlet info om de nye priser og gode råd til at flytte strømforbruget.
Udnytter du de nye elpriser?

Italiensk operaaften

Italiensk operaaften
Lørdag den 4. marts 2023, kl. 18:00 inviterer Fairytale Music & Opera på Italiensk Operaaften.
facebook