noerrebro-L

Ekspertpanel skal være med til at forme fremtidens natteliv

Støj, skrald og utryghed har længe været en fast del af det københavnske natteliv. Det skal nattelivets centrale aktører nu være med til at ændre. Kultur- og Fritidsudvalget og Teknik- og Miljøudvalget i København har netop besluttet at nedsætte et ’Advisory Board for Natteliv’. Boardet kommer til at bestå af repræsentanter fra beboerforeninger, lokaludvalg og restauratører, men også fra organisationer som Club Mafia, der har erfaring med arbejdet inden for adfærd, hensyn og krænkelser, samt internationale eksperter med viden og erfaringer fra udlandets natteliv.
Ekspertpanel skal være med til at forme fremtidens natteliv

Danskernes egne ting og fortællinger fra de seneste 100 år

Danskernes egne ting og fortællinger fra de seneste 100 år
Sammen med TV 2 har Nationalmuseet bedt danskerne om at finde skatte frem fra gemmerne fra de sidste 100 år. De har fået spektakulære genstande fra bombeangreb, besættelsestiden, fodboldsejre, frihedskampe, coronapandemien og nære historier, der indrammer, hvem vi er.  Dit Nørrebro var på besøg og fik taget disse stemningsbilleder. Vær forberedt. Tager du forbi udstillingen, så kan det tage flere timer at komme igennem det hele. SÅ GODT ER DET!

Politiet efterlyser fortsat David Vice Rasweu Mmotlana Seripe for drabsforsøg

»Vi har desværre endnu ikke fået fat på den mistænke trods flere brugbare henvendelser. Derfor beder vi igen om hjælp. Det drejer sig om en mand, vi vurderer til at være farlig, og som er mistænkt for drabsforsøg i Hvidovre den 27. maj i forbindelse med en konflikt mellem to bandegrupperinger. Derfor er det vigtigt, at vi får fat på ham,« siger leder af Afdeling for organiseret kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Knud Hvass.
Politiet efterlyser fortsat David Vice Rasweu Mmotlana Seripe for drabsforsøg

VIADUKT I VIGERSLEV - en parallel kunsthistorie om bymaleri

VIADUKT I VIGERSLEV - en parallel kunsthistorie om bymaleri
Blandt LOKALE´s egne kunstnere findes også en retrospektiv interesse for kollegaer, som trods ingen eller meget lille offentlig bevågenhed, målrettet driver deres kunstneriske virksomhed gennem et helt liv. Cai Ulrich von Platen fra LOKALE har derfor sammen med Peter Holck udvalgt ca. 30 værker fra samlingen, der fra d. 7 okt. præsenteres i LOKALE under titlen Viadukt i Vigerslev. De 25 kunstmalere der er repræsenteret på udstillingen var aktive i perioden 1910-1950 og brugte alle maleriet til at fortolke den fysiske virkelighed, og især den by, der omgav dem.

Din personlige guide i social- og sundhedsvæsnet

Alle har ret til en værdig tilværelse, og efter at have set systemet indefra kan Pia Lippert konkludere, at det ikke er en opgave, det offentlige altid formår at løfte. Det er enormt svært at være syg eller gammel og skulle sætte sig ind i, hvad der bedst for en, men det er hendes brændende ønske at hjælpe jer med at finde ud af det og vie jer den hjælp. Hendes fokus er at bidrage med både omsorg, men også en vilje og kampgejst, som I måske ikke længere selv har. Det er svært nok at blive syg eller ældre, det skal ikke også være svært at få hjælp. 
Din personlige guide i social- og sundhedsvæsnet

Ny fotoudstilling med danskernes bedste billeder af vores natur åbner

Ny fotoudstilling med danskernes bedste billeder af vores natur åbner
Danmarks natur er vild og vidunderlig, og nu kan du opleve den på fotoudstillingen Vores vilde vidunderlige natur. Her udstilles de 27 vinderbilleder fra Vores Natur fotokonkurrence, hvor over 23.000 billeder blev sendt ind. Fotoudstillingen kan opleves i Botanisk Have i København fra den 10. oktober til den 8. november 2020, og det er gratis at kigge forbi. 

COVID-19 DASHBOARD

Hver dag publiceres dagens nøgletal for COVID-19 på Statens Serum Instituts dashboardet. Nøgletallene viser de nationale ændringer siden seneste opdatering og det samlede antal, siden den 27. januar 2020. Klik dig videre her for dagens tal.
COVID-19 DASHBOARD
facebook 
MailPoet