noerrebro-L

Distortion

Der vil være musikaktiviteter, langbordsmiddag på Nørrebrogade, BørneDistortion i Hans Tavsens Park og meget mere. Som en del af det nye Distortion koncept vil de fleste musikscener være af mindre karaktér. Den Røde Plads bliver derimod afspærret og her vil være et betalingsområde med større scener og højere musik. Skal I til Distortion i år⁉️
Distortion

Tivoli afslører Danmarks største open air comedy-program

Tivoli afslører Danmarks største open air comedy-program
Og der er noget for enhver humoristisk sans. Tivoli har nemlig sammensat et program med både store comedy-kanoner og up and coming komikere, som tæller navne som Ane Høgsberg, Thomas Warberg, Carsten Eskelund, Eva Jin og Lasse Rimmer og mange, mange andre. Havefestprogrammet består også af dj, dans og to Fredagsrock-koncerter henholdsvis kl. 19 og 22. Der er premiere på comedy-programmet den 7. juni, hvor det er Dharshika Christopher, Troels Messmann og Michael Schøt, der underholder Tivolis gæster, inden Mads Langer optræder til Fredagsrock kl. 22.

Parter forpligter sig til at øge biodiversiteten i København

Dyr som pindsvinet, stenhumlen og den store flagspætte skal have flere og mere attraktive levesteder i byen. Vilde planter og træer skal have bedre vilkår. Og alle københavnere skal have en god adgang til varieret natur. Det er visionerne bag den partnerskabsaftale, Københavns Kommune i dag har indgået med en stor del af byens grundejere. Underskrivelsen af aftalen sker i forbindelse med FN’s biodiversitetsdag.
Parter forpligter sig til at øge biodiversiteten i København

Sådan stemmer du, hvis du flytter lige før valget

Sådan stemmer du, hvis du flytter lige før valget
Hvis du flytter inden for kommunen efter fredag den 24. maj 2024, skal du stemme på dit hidtidige afstemningssted. Det betyder, at du på valgdagen skal møde personligt op på valgstedet for din hidtidige bopæl. Det er også det valgsted, der vil stå på dit valgkort. Du kan også vælge at brevstemme i stedet for at stemme på valgdagen, men så skal du være opmærksom på, at brevstemmeafgivning slutter torsdag den 6. juni 2024.

Københavns Kommune gør hurtig betaling til virksomheder permanent

I stedet for at modtage betaling fra kommunen efter 30 dages modtagelse af fakturaen, bliver betalingen nu fremrykket til i gennemsnit fem – seks dage. Det har Økonomiudvalget på Københavns Rådhus besluttet på et møde tirsdag aften. Med beslutningen holder kommunen derfor fortsat hånden under virksomhedernes likviditet.
Københavns Kommune gør hurtig betaling til virksomheder permanent

Vi ved det bare 

Vi ved det bare 
Siden 2012 har ZTRONG tilbudt ledere at blive certificeret protreptiker, Ole Fogh Kirkeby er deres faste censor. De er specialiseret i at gøre uddannelsen praksisnær - så du direkte kan bruge det du lærer i din praksis.

Snusposer kan forgifte din hund

Nikotinposer, eller snusposer, bliver gradvist mere og mere populære. Det betyder, at de oftere kan findes på gaden og i naturen, da de efterlades som affald. Det er et stigende problem, da poserne kan blive spist af hunde, som efterfølgende får alvorlig nikotinforgiftning.
Snusposer kan forgifte din hund

Tilbud om kørsel til borgere med nedsat funktionsevne

Tilbud om kørsel til borgere med nedsat funktionsevne
Borgerrådgiveren har i samarbejde med kommunens forvaltninger lavet en oversigt over tilbuddene. Oversigten er et redskab til kommunens enheder og skal bidrage til, at relevante borgere orienteres om og tilbydes de rette tilbud. Oversigten kan også anvendes af borgerne og vil potentielt også kunne anvendes i andre kommuner.

Region Hovedstaden udvider støtte til børnefamilier ramt af alvorlig sygdom

En ny evalueringsrapport viser så gode erfaringer, at Regionsrådet har besluttet at udbrede tilbuddet til børn og unge i hele regionen, oplyser Christoffer Buster Reinhardt (K) næstformand for regionsrådet og formand for Sundhedsudvalget.
Region Hovedstaden udvider støtte til børnefamilier ramt af alvorlig sygdom

Byvandring

Byvandring
Følg tjenestepigen Inger rundt i 1700-tallets by, hvor en drabelig historie fandt sted. Det sker den 6 juni 2024.

Du kan søge om at stemme hjemme til Europa-Parlamentsvalget

Hvis du på grund af sygdom eller manglende førlighed ikke har mulighed for at komme til valgstedet på valgdagen, kan du ansøge om at brevstemme i eget hjem. Hvis du ønsker at brevstemme hjemme, skal du søge om det hos din kommune. Kommunen skal have din ansøgning senest tirsdag den 28. maj 2024 kl. 18. Den enkelte kommune må dog godt sætte en senere frist. Du kan få oplyst fristen hos din kommune.
Du kan søge om at stemme hjemme til Europa-Parlamentsvalget

Kludder i behandlingen af høringssvar

Kludder i behandlingen af høringssvar
I en tidligere og nu afsluttet nedjustering eller lukning af dagtilbud blev flere høringssvar ikke fremlagt for politikerne forud for den endelige politiske behandling d. 24. april. I alt har 61 af de indkomne høringssvar ved en fejl ikke været fremlagt for Børne- og ungdomsudvalget. To ud af de 61 høringssvar omhandler institutioner, som politikerne besluttede at lukke eller nedjustere. Centerchef i Børne-og Ungdomsforvaltningen Sti Garde beklager fejlen.

Flere bliver snydt af billetsvindlere

Festivalen er udsolgt, men du vil ikke gå glip af koncerten med dit yndlingsband. Derfor efterspørger du billetter i en Facebook-gruppe. Her bliver du hurtigt kontaktet af en person, der har lige netop har de billetter, du søger. Men pas på – risikoen for at blive snydt af billetsvindlere er desværre stor. I 2023 modtog politiet 1.825 anmeldelser om svindel med billetter, hvilket svarer til en stigning på 87 procent i forhold til året før. Derfor advarer politiet nu om denne type af svindel.
Flere bliver snydt af billetsvindlere

Farvel til HOTspot – goddag til DRØMMEN

Farvel til HOTspot – goddag til DRØMMEN
Scenograf Nikolai Heiselberg Trap præsenterede Teatergrad for scenografien til både Sophienholm og deres indendørs turné og derudover fik de et glimt af de smukke kostumer, som kostumedesigner Olivia Hetman er i fuld gang med at kreere. Og skuespillernes første gennemlæsning af Thomas Markmans manuskript blev akkompagneret af musikken fra komponist Martine Madsen. Alt det så mange har arbejdet på så længe, begynder nu at samle sig, og de glæder sig sådan til at dele det hele med jer! De ser frem til at tage jer med ind i prøverummet og vise jer, hvad de arbejder på frem mod premieren den 19. juni i parken ved Sophienholm.

Nu kommer der en ny køkkenkurv til madaffald i København

Bananskræl, løgskaller og kerner fra en hokkaido. Det er alt sammen madaffald, der skal sorteres i den grønne køkkenkurv med en grøn biopose. Rigtig mange københavnere sorterer madaffald, men den tidligere kurv har vist sig at have tendens til at vælte og rive poserne i stykker. Derfor har Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune nu udviklet en ny køkkenkurv med bedre balance, som er nemmere at gøre ren og som ikke ødelægger poserne.
Nu kommer der en ny køkkenkurv til madaffald i København
facebook