noerrebro-L

Lygtens Forårsloppemarked

De åbner deres skønne gårdhave og byder velkommen til et forårsloppemarked, hvor du kan gøre fantastiske fund og nyde stemningen. Hvad kan du forvente? Der vil være Loppestande med en masse habengut, alt lige fra 70'er kluns til mormors gamle kaffe stel.
Lygtens Forårsloppemarked

Håndmadder, Handjobs og Hurraråb

Håndmadder, Handjobs og Hurraråb
Oplev historisk Stand-up om en virkelig vild historie fra det komplet vanvittige 1700-tals København der overgår fantasien med historiker Kalle Kühlmann fra podcasten De Røde Fjer. Det sker den 18 maj 2024 hos 'Den Lille'.

Tivoli Food Festival står for døren

Mad og drikke bliver de vigtigste forlystelser, når Tivoli i maj byder inden for til Tivoli Food Festival. Under festivalen kan man opleve alle afkroge af det gastronomiske univers – fra nudler til nynordisk, Beaujolais til bælgfrugter og sherry til stadionplatte. Ni dage i maj bliver Tivoli fyldt med gode smage og kongerigets bedste råvarer, når der under hele festivalen rykker nye dansk region ind på Plænen og laver markedsplads med deres friske, lokale råvarer. Der er også langbordsmiddage, en masse mundvandsfremkaldende aktiviteter i det nye fællestelt på Plænen, sukkerbanko, smagsprøver og show and tells med kendte kokke i livekøkkenet. Tivolis Food Festival samler kort sagt nogle af Danmarks bedste kokke, madproducenter og leverandører til en fejring af dansk gastronomi for alle smagsløg og pengepunge.
Tivoli Food Festival står for døren

Unge i hovedstaden tog godt imod cykelkampagne

Unge i hovedstaden tog godt imod cykelkampagne
​Flere unge skal op på cyklerne, og derfor gennemførte Cyklistforbundet og de fem regioner i april måned gymnasie-kampagnen Fælles-Tour. Godt 10.000 unge landet over meldte sig til og fik muligheden for at opdage glæden ved at cykle til gymnasiet eller en anden ungdomsuddannelse. Siden 2010 er antallet af cykelture blandt elever på ungdomsuddannelser faldet med 40 procent, og det er den udvikling, kampagnen skal forsøge at ændre på.

Triatlon svømning for begyndere (+15 år)

Medbring svømmebriller og svømmetøj (det behøver ikke at være fancy nyt state of the art). Tag fat i instruktøren, og fortæl at I er på prøvetræning i klubben, og hvor i er svømmemæssigt. Se her, hvordan du kan tilmelde dig en GRATIS PRØVETRÆNING.
Triatlon svømning for begyndere (+15 år)

Dansk og sydafrikansk kunst forenes på dansk kunstfestival

Dansk og sydafrikansk kunst forenes på dansk kunstfestival
For første gang nogensinde er den danske kunstfestival Art Matter Festival og den sydafrikanske vinproducent Spier gået sammen om at forene de kunstneristiske tråde mellem Danmark og Sydafrika. Spiers sponsorat har gjort det muligt at oprette en særlig kunstnerpulje, hvorfra mindre kunstnere og kunstnergrupper har kunne søge om støtte til at drive deres udstillingssted under festivalen. Derfor vil besøgende i år kunne besøge 10 unikke lokationer rundt omkring i København, som er muliggjort via den sydafrikanske vinproducent.

Klar, Parat Og Start!

En gruppe fantastiske komikere, både erfarne og nye talenter, besøger biblioteket og fyrer den af med en masse jokes. Det bliver en sjov omgang, så kom glad de torsdage det går løs og få et godt grin. Bemærk flere datoer.
Klar, Parat Og Start!

Gratis koncert med DeDerDrenge

Gratis koncert med DeDerDrenge
Kom til et brag af en koncert den 18. maj, når DeDerDrenge hopper ind på Nørrebro Street Food med et kæmpe show! De tre unge københavnske drenge, har taget Danmark med storm med deres dansksprogede hiphop og referencer til pop, electro, drill og reggaeton. Nu er de endelig klar til at give Nørrebro Street Food Scenen et energifyldt og hæsblæsende show.

Monkey3

Monkey3
De bringer Dirty Sound Magnet med sig mens lokale Summon King Sykes skyder aftenen i gang, så der er i den grad lagt op til en groovy, syret og proggy aften hos Spillestedet Stengade.

Aktion mod salg af lattergas

I morges igangsatte Københavns Vestegens Politi ransagninger på et større antal adresser på Sjælland. På baggrund af efterforskningen, vurderer politiet, at have afdækket et netværk, der forestod distribution og salg af lattergas. I forbindelse med aktionen er fire mænd blevet anholdt og et større parti lattergasflasker blev beslaglagt. Mændene er alle sigtet for opbevaring og salg af lattergas. Ransagningerne og anholdelserne har fundet sted på Vestegnen og i København, Midt- og Vestsjælland samt Nordsjælland. Aktionen er sket i samarbejde med Skattestyrelsen.
Aktion mod salg af lattergas

Færre børn i byen udløser nye nedjusteringer af daginstitutioner

Færre børn i byen udløser nye nedjusteringer af daginstitutioner
Kort før jul sidste år blev der sat gang i en nedjustering af daginstitutionspladser i København, men en ny prognose viser, at det ikke fører til en balance mellem børn og daginstitutionspladser, og det betyder, at Børne- og Ungdomsforvaltningen igen står over for at skulle nedjustere antallet af daginstitutionspladser. 33 daginstitutioner i byen står til at blive berørt af enten lukning eller nedjustering af deres pladser, og det vil ske i slutningen af 2024 og begyndelsen af 2025.
facebook