noerrebro-L

Træn op til Royal Run med Sparta

Træningen er tilpasset dig, der endnu ikke er kommet i gang med at løbe og dig, der er lidt mere øvet. Det er både for børn og voksne. Deres dygtige trænere står klar og byder velkommen og sørger for et tempo og en distance, der giver dig en god og sjov oplevelse i frisk luft med andre nybegyndere og let øvede
Træn op til Royal Run med Sparta

Nu bliver det enklere at starte ny fødevarevirksomhed

Nu bliver det enklere at starte ny fødevarevirksomhed
Fra mandag den 28 februar 2024 bliver det lettere for virksomhedsejere i fødevarebranchen at få fod under eget bord. Det sker, når Fødevarestyrelsen åbner en ny og mere brugervenlig digital registreringsløsning. Tiden er løbet fra Fødevarestyrelsens efterhånden ti år gamle blanket, som var forholdsvis omfattende at udfylde. En ny digital blanket med otte indgange, tilpasset den virksomhed man vil starte, gør det fremover hurtigere at få formalia på plads.

Kom til Åben Byggeplads på Mozarts Plads

Søndag den 3. marts slår Metroselskabet dørene op til metrobyggepladsen på den kommende station Mozarts Plads, så naboer og interesserede kan se, hvor langt udvidelsen af M4-metrolinjen mod Sydhavn og Valby er kommet. Linjen forventes at åbne til sommer med fem nye stationer og vil skabe helt nye forbindelser mellem hovedstadens bydele samt resten af landet.
Kom til Åben Byggeplads på Mozarts Plads

Billetsalget er nu åbent til DRØMMEN i parken ved Sophienholm!

Billetsalget er nu åbent til DRØMMEN i parken ved Sophienholm!
Mærk solens varme stråler og duften af sommer, mens vi præsenterer årets sommerforestilling på Sophienholm: "DRØMMEN – Velfærd, Virkner og Krag." DRØMMEN er et portræt af Danmark fra de vilde 60'ere og frem til EF-afstemningen i 1972, med afsæt i Helle Virkner og Jens Otto Krags ægteskab. En musikalsk forestilling om kærlighed, magt og vores fælles fortid, der stiller spørgsmål til, hvordan nutidens samfundskontrakter og velfærdsidealer ser ud.

Vil du udfordre dig selv?

Se lige her - hvad disse to kvinder sammen kan gøre for dig. Poula Helth & Guli Werther har sammensat en spændende dag samt et opfølgende online møde, hvor du får kreativ inspiration og svar på spørgsmål om ledelse og filosofi.
Vil du udfordre dig selv?

Rekordmange klager om problemer med nethandel i 2023

Rekordmange klager om problemer med nethandel i 2023
Hvert år hjælper Forbruger Europa mange danskere, der har købt produkter eller ydelser på nettet. Og selvom det meste nethandel går godt, slog 2023 igen en kedelig rekord for antallet af henvendelser fra forbrugere, der oplevede at være blevet snydt. ”Vi har aldrig fået så mange henvendelser, hvor forbrugere har følt sig snydt, når de har handlet online. Forbrugerne har haft svært ved at få kontakt til virksomhederne bag, når de pludselig fik en overraskende faktura ind ad døren, eller der blev trukket et beløb på kontoen,” siger direktør i Forbruger Europa, Lars Arent.
facebook