noerrebro-L

Rekordmange klager om problemer med nethandel i 2023

Hvert år hjælper Forbruger Europa mange danskere, der har købt produkter eller ydelser på nettet. Og selvom det meste nethandel går godt, slog 2023 igen en kedelig rekord for antallet af henvendelser fra forbrugere, der oplevede at være blevet snydt. ”Vi har aldrig fået så mange henvendelser, hvor forbrugere har følt sig snydt, når de har handlet online. Forbrugerne har haft svært ved at få kontakt til virksomhederne bag, når de pludselig fik en overraskende faktura ind ad døren, eller der blev trukket et beløb på kontoen,” siger direktør i Forbruger Europa, Lars Arent.
Rekordmange klager om problemer med nethandel i 2023

Falsk alarm: Fund af hvidt pulver på skole var ikke stoffer

Falsk alarm: Fund af hvidt pulver på skole var ikke stoffer
Københavns Politi fandt søndag flere små poser med et hvidt pulver på Utterslev Skole. De indledende test på stedet viste, at der kunne være tale om amfetamin. Poserne blev sendt til nærmere tekniske undersøgelser, der nu viser, at det hvide pulver var et glukose-produkt. Der var tale om et ufarligt glukose-produkt, så har sagen ikke længere relevans for Københavns Politi.

Åbent hus på Københavns Professionshøjskole - Campus Sigurdsgade og Campus Tagensvej

Alle uddannelserne holder oplæg til Åbent Hus. Oplæggene er opdelt i to rul. Det betyder, at uddannelserne holder samme præsentation to gange på samme dag. Til Åbent Hus kan du derfor besøge og høre mere om flere af de uddannelser, der deler et campus. Onsdag d. 28. februar: Campus Sigurdsgade og Campus Tagensvej, København N.
Åbent hus på Københavns Professionshøjskole - Campus Sigurdsgade og Campus Tagensvej

Tunnel ved Bellahøj skal repareres for betonskader

Tunnel ved Bellahøj skal repareres for betonskader
Fredag 1. marts tager Vejdirektoratet hul på en længerevarende opgave med at foretage en indvendig renovering af Frederikssundsvejstunnelen ved Bellahøj i København. De tidligere år har der været udført fugtmembran ovenpå tunnelen. Det er et omfattende stykke arbejde at reparere hele den indvendige betonkonstruktion i så stor en tunnel, og opgaven forventes derfor først at være afsluttet i april 2025. Arbejdet bliver udført bag afspærring og finder primært sted i dagtimerne.

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Politiets forlængelse af lukningen af de to rocker-/bandetilholdssteder sker for at skabe tryghed for beboerne i områderne omkring tilholdsstederne og for at forhindre, at lokaliteterne bliver et mål i konflikten. Lukningen gælder nu frem til den 7. marts 2024 kl. 19.
Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

26-årig mand dømt for billigelse af terror

26-årig mand dømt for billigelse af terror
I Københavns Byret blev en 26-årig mand i dag kendt skyldig i offentligt at have billiget terrorhandlinger. Det skete i videooptagelser, som manden delte på sin profil på det sociale medie Snapchat i dagene efter den 7. oktober 2023, hvor terrororganisationen Hamas angreb Israel. Den 26-årige mand blev kendt skyldig i at have billiget Hamas’ angreb på en musikfestival, og han blev idømt fire måneders betinget fængsel med vilkår om 100 timers samfundstjeneste.

Urpremiere: EN GUIDE TIL EN (LIDT) LYSERE FREMTID

Nørrebro Teater byder foråret velkommen med en intens urpremiere om at være bange for at se fremad, men modig nok til at gøre det alligevel. Forestillingen er skabt af holdet bag sidste sæsons publikumssucces KUNSTEN AT VÆRE OKAY – denne gang med Marie Key som leverandør af nyskrevne popsange.
Urpremiere: EN GUIDE TIL EN (LIDT) LYSERE FREMTID

Billetsalget til DRØMMEN begynder snart

Billetsalget til DRØMMEN begynder snart
Årets sommerforestilling på Sophienholm er igen i år et musikdramatisk portræt af Danmark. Denne gang om perioden fra starten af 1950'erne og op til EF-afstemningen i 1972. DRØMMEN portrætterer, hvordan det danske velfærdssamfund blev formet, da kvinderne forlod køkkenet og trådte ind på arbejdsmarkedet. Hvordan Danmark gik fra et forarmet landbrugsland til et moderne industrisamfund med nye frihedsidéer og forventninger om selvrealisering, økonomisk bedring og frihed fra autoriteter. Det er en rejse gennem tiden, frem til underskrivelsen af en samfundskontrakt båret af socialdemokratiske idealer om lighed, og hvor kærlighed, magt og vores fælles fortid udforskes. Billetsalget åbner i næste uge.

Overdådig kaffefest ved Danmarks største kaffefestival

Ønsker du at få en særpræget kaffeoplevelse? Så skal du fra den 1. – 3. marts besøge Danish Coffee Festival i Valby. Specialty Coffee Association, som står bag Danish Coffee Festival, præsenterer her endnu en gang Danmarks største kaffefestival. Festivalen, der har etableret sig som kaffens højborg, vil igen i år slå dørene op for kaffeentusiaster og nysgerrige sjæle til et brag af aromaer og smagsoplevelser. Kaffefestivalen vil være vært for nogle af landets dygtigste baristaer og ristenørder, der vil demonstrere deres færdigheder og kreativitet inden for kaffekunsten. Gæsterne kan forvente ekspertise og nyskabelse på højeste niveau – og få mulighed for at smage på nogle af verdens bedste kaffer.
Overdådig kaffefest ved Danmarks største kaffefestival

NEXT Nørrebro

Her skal tømrer, frisører og de andre erhvervsuddannelser gå sammen! Det er Nørrebro Lokaludvalg virkelig oppe og køre over, selvom det ligger lige på den anden side i NV. Det er simpelthen så vigtigt med attraktive erhvervsuddannelser. Næste skridt er at sikre, at man også kan komme i lære/praktik lokalt. Derfor kæmper de for at der skal være plads til de små håndværksfag i bydelen.
NEXT Nørrebro

Information om Babboe Ladcykler

Foreløbig kan Sikkerhedsstyrelsen konstatere på Babboes danske hjemmeside, at Babboe i Danmark har besluttet med øjeblikkelig virkning at stoppe salget af Babboe Ladcykler midlertidigt. Derfor anbefaler Sikkerhedsstyrelsen, med afsæt i oplysninger fra Babboes hjemmeside, at danske forbrugere foreløbig bør følge Babboes anbefaling om ikke at anvende Babboe Ladcykler.
Information om Babboe Ladcykler

Nu kan du sende din brugte madras til genanvendelse

Madrasserne fylder i affaldsskurene og på genbrugspladserne, og de indeholder materialer, som kan bruges til nye produkter. I dag er det kun fjedrene af metal samt træ fra boksmadrasserne, der bliver genanvendt. Resten af materialerne sendes til forbrænding. Derfor starter Københavns Kommune et nyt forsøg, hvor man fra d. 1. februar og de næste ni måneder vil indsamle tørre madrasser i hele byen og sende dem til genanvendelse på det nye sorteringsanlæg på Prøvestenen i København og til et specialiseret sorteringsanlæg i Holland.
Nu kan du sende din brugte madras til genanvendelse
facebook