noerrebro-L

Køb kun lovligt fyrværkeri

"Ulovligt fyrværkeri er meget farligt, og vi har tidligere set en del grimme eksempler på dette. Fra torsdag er det lovligt at købe fyrværkeri fra godkendte salgssteder i Danmark, og mit råd er helt klart, at man holder sig til udelukkende at købe fyrværkeri fra disse steder. Køb aldrig fyrværkeri i udlandet, og køb aldrig fyrværkeri fra ikke godkendte salgssteder - det er ulovligt, siger politiassistent Christian Berthelsen, Rigspolitiets Koncernkommunikation. Fra den 15. december er det tilladt at købe lovligt fyrværkeri, og det må affyres fra den 27. december til og med den 1. januar 2024.
Køb kun lovligt fyrværkeri

UCI World Tour cykelløb i København og på Sjælland er en realitet fra 2025

UCI World Tour cykelløb i København og på Sjælland er en realitet fra 2025
World Tour Copenhagen med start i Roskilde og mål i København er nu en realitet i 2025, 2026 og 2027. Partnerkredsen trækker nu for alvor i arbejdstøjet, hvor bl.a. ruten vil blive udformet og offentliggjort i det nye år. Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen er fuld af begejstring over, at København som cykelby igen skal lægge by og gader til et cykelløb og en folkefest.

Nedlæggelsen af 600 p-pladser i byens hjerte nærmer sig

Nu sendes et detaljeret materiale ud til 22.000 naboer, hvor man illustrerer, hvordan 600 ud af bydelens 1050 offentlige gadeparkeringspladser nedlægges, og hvordan cykelstativer flyttes fra centrale pladser og ud på gaden, i løbet af 2024. Teknik- og Miljøborgmester Line Barfod (EL) ser frem til, at byens hjerte bliver fredeligere fremover.
Nedlæggelsen af 600 p-pladser i byens hjerte nærmer sig

Enestående målbar effekt når frivillige fra København hjælper psykisk sårbare

Enestående målbar effekt når frivillige fra København hjælper psykisk sårbare
Et dansk forskningsprojekt kaldet ’Vejen til hverdagen’, hvor frivillige med egne erfaringer med psykiske udfordringer hjælper psykisk sårbare gennem et 10-ugers gruppeforløb, kan nu fremlægge konklusioner, der er banebrydende på verdensplan. Metoden er blevet videnskabeligt målt med en kontrolgruppe udvalgt ved lodtrækning. Resultaterne er entydige. Når frivillige peers, der kan oversættes til ’jævnbyrdige’, hjælper psykisk sårbare giver det signifikante forbedringer.

ÅRETS JULEGAVE

Julen nærmer sig, og hvis du stadig leder efter den perfekte gave, behøver du ikke lede længere. Tag én du holder af med på en aktivistisk tidsrejse, når Teatergrad bringer AKTIVISTERNE til scenen i det nye år.
ÅRETS JULEGAVE

Julekoncert med Niels Munk

Julekoncert med Niels Munk
Ved julekoncerten den 16 december 2023 i Sct. Olai Kirke har Niels pianisten Dan Hjort Jensen med. Koncerten var cirka en halv time og slutter med en fællessang. Der er fri entré.
facebook