noerrebro-L

Zwish Early Bird

Forløbet er delt op i faser, hvor I arbejder med de fire skills hen over en længere periode. Alle trænerne er enten professionelle elite spillere eller elite coaches. I fællesskab har de udviklet et træningsprogram der kan udfordre de unge hvor de er, og sætte fokus på detaljerne. Gratis prøvetræning, men tilmelding er nødvendig.
Zwish Early Bird

Vil du være med i læseklubben?

Vil du være med i læseklubben?
Hver mandag kl. 15-16 er der Læseklub i Johannes på Torvet (Sankt Hans Torv 30) med læseguide Stine Korsgaard. I læser en kort novelle og et stykke lyrik og reflekterer sammen. Der behøves ingen forberedelse forinden.

Hjertestarterdag i Nørrebro Bycenter

Dagen er for alle og byder på gratis aktiviteter for både børn og voksne. Du finder de dygtige instruktører foran H&M, som vil stå klar til at vise dig, hvordan du udfører genoplivning og bruger en hjertestarter.
Hjertestarterdag i Nørrebro Bycenter

26-årig kvinde dømt for at fremme Islamisk Stat

26-årig kvinde dømt for at fremme Islamisk Stat
Nævningetinget ved Retten på Frederiksberg har fundet det bevist, at hun i hele perioden på knap fire år har fremmet terrororganisationen ved at virke som hjemmegående ægtefælle til personer, der var aktive i ISKP. Dermed bidrog hun til, at organisationen kunne opretholde og konsolidere sin position i området.

Movias næste kuld af elbusser på vej

"Vi har en klar målsætning om en ren og grøn kollektiv bustrafik i København. Siden 2018 er der sat strøm til ti buslinjer i byen, og med omstillingen af yderligere syv kan københavnerne nu hoppe på en grøn bus i alle bydele - det glæder mig både som overborgmester og københavner. Omstillingen betyder, at københavnerne får nye busser, der hverken larmer, sviner eller udleder CO2, og byen får også renere luft," siger overborgmester Sophie Hæstorp Andersen.
Movias næste kuld af elbusser på vej

Så er der åbnet op for bookinger 2024

Så er der åbnet op for bookinger 2024
Nåede du ikke din getaway i år, så kan du nå at købe et gavekort til næste års sæson så du er sikret en ledig dato i en af Lefeldtgaards luksus telte. Jer læsere på Dit Nørrebro, får altid 15% rabat.

De usynlige

I år drager Teatergrad ud til folkeskolerne med en helt særlig mission. I samarbejde med Røde Kors har Teatergrad skabt DE USYNLIGE – en fortryllende og interaktiv forestilling, der dykker ned i den voksende følelse af ensomhed blandt børn og unge. DE USYNLIGE sætter ikke kun fokus på ensomhed, men også på vejen mod fællesskaber – og skaber dermed et rum, hvor børn kan reflektere og finde styrke sammen.
De usynlige
facebook