noerrebro-L

Politi tjekker trafikken ved skolerne

I denne uge vender skolebørnene tilbage til skolen efter juleferien. I den forbindelse tjekker politiet den travle morgentrafik ved skolerne.
Politi tjekker trafikken ved skolerne

Godt Nytår

Godt Nytår
Skal du også starte 2023 med en YouBox? Lantz CPH arbejder videre med tre forskellige YouBox med hvert deres fokus. Der er en til dig, uanset om du ønsker: Anti-aging mod fine linjer og rynker, at bekæmpe pigmenter og reparere huden eller berolige rødme og rosacea.

Hvor arbejder Danmarks sødeste kassedame?

For 10. gang hædrer ugebladet Hjemmet nogle af hverdagens helte, og det er nu, du kan være med til at nominere kandidater til kåringen af Danmarks sødeste kassedame m/k 2023.
Hvor arbejder Danmarks sødeste kassedame?

Nytår med færre ambulance-udrykninger end sidste år

Nytår med færre ambulance-udrykninger end sidste år
​Det danske akutberedskab har med 942 udrykninger med ambulancer, akutlægebiler, akutbiler og akutlægehelikoptere overordnet set haft et mindre travlt nytår end sædvanligt. Tal fra landets fem regioner er indsamlet af Region Syddanmarks AMK-Vagtcentral, og herfra lyder meldingen, at den samlede travlhed har ligget under normalen. Se tal fra din region her.

Ungdomshuset i hjertet - Fotoudstilling

I tekst, fotografier og diasshow præsenterer foreningen BZ Portalen Ungdomshusbevægelsens historie lige fra Initivgruppens spæde start på Nørrebro i 1981 til BZ’elserne af Rutana og Schiønning & Arvé, det BZ’atte Ungdomshus i Abel Cathrines gade, de 24 ½ år i Ungdomshuset på Jagtvej 69, Rydningen af Ungdomshuset og 2 års kamp for et nyt Ungdomshus, 14 år i Ungdomshuset på Dortheavej, Byhaven 69 og 1. marts demonstrationerne og meget mere.
Ungdomshuset i hjertet - Fotoudstilling

Kør med i vintercyklingsugen 2023

Kør med i vintercyklingsugen 2023
Det er skønt at cykle til arbejde, når solen skinner og fuglene fløjter. Men mange af os stiller cyklen væk i vinterhalvåret, og det er en skam. Altså, vi forstår det jo godt: Kulden bider, fingrene er frosne, vejen er glat og det er mørkt både morgen og aften. Men vintercykling har mange fede fordele: Du får fx masser af motion og frisk luft, og du har cykelstierne for dig selv! Så find din indre viking frem og kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE-vintercyklingsugen, der ruller afsted i hele uge 4.

Hvor skal din næste særlige begivenhed afholdes?

Lefeldtgaard pynter gerne op til særlige anledninger. Er du nygift, skal du fejre en veninde eller mangler du bare den helt rigtige lokation, så hop ind på deres side og book datoen allerede. Så er I sikret en uforglemmelig oplevelse.
Hvor skal din næste særlige begivenhed afholdes?
facebook