noerrebro-L

Nu er Kampsportens Hus blevet indviet

København har fået en ny idrætsfacilitet. Kampsportens Hus ved Nørrebro Station står nu færdigt til brug efter flere års byggeri. Det blev indviet den 2 december 2022.
Nu er Kampsportens Hus blevet indviet

LYDBAD

LYDBAD
Kom som du er, sæt dig til rette og giv dig selv lov til at tage en varmt og velgørende LYDBAD spillet live på crystal bowls, stemmegafler og andre overtoneinstrumenter af lydbads-facilitator og lyddesigner Cecilie Dahlin.

PAS PÅ HUNDEPOTERNE: VEJSALT ER SMERTEFULDT

- Det kan være, at man oplever, at hunden pludselig virker sløv, når man går tur med den om vinteren. Ofte er det et resultat af, at hundens poter er ømme pga. vejsalt. Den salt, der spredes på vejene, udtørrer poterne og kan lave sprækker eller sår, som er pinefulde for hunden, forklarer Jens Jokumsen, familiedyrschef hos Dyrenes Beskyttelse.
PAS PÅ HUNDEPOTERNE: VEJSALT ER SMERTEFULDT

Årets uforglemmelige julegave

Årets uforglemmelige julegave
Så er det blevet tid til årets særlige gave, som skal sprede glæde og sikre en dejlig tid i det nye år. Her kan modtageren vælge én person, at hygge og slappe helt af med. Hos Lefeldtgaard er det vigtigste for dem, at deres gæster mærker sig selv og kan læne sig tilbage og nyde slow living, stresse af og blot nyde tiden sammen.

To københavnske boligområder tages af listen for omdannelsesområder

En målrettet indsats for at udvikle Tingbjerg har båret frugt. Der er sat skub i en omfattende forvandling af området til attraktiv og blandet bydel i København med nye boliger, butikker og daginstitutioner. Også Aldersrogade er taget af listen.
To københavnske boligområder tages af listen for omdannelsesområder

Kulturprojekter skal fremme trivslen blandt børn og unge i Region Hovedstaden

Kulturprojekter skal fremme trivslen blandt børn og unge i Region Hovedstaden
I budgetaftalen for 2023 afsatte regionsrådet penge til en kulturpulje. Med ”Kulturpuljen til Den Næste Generation” har Region Hovedstaden opfordret kulturorganisationer til at byde ind med innovative og kreative projekter, der skaber rum og plads til dannelse, nye oplevelser og fællesskaber for børn og unge med ondt i livet.

Julebazar 2022

Stefanskirken byder indenfor til årets hyggeligste dag: Julebazaren 2022. I år er det lørdag d. 10. december fra 10-17. Til julebazaren vil der være tombala, café med hjemmebag, gløgg&æbleskiver, salg af hjemmestrik og hjemmelavet julepynt, julepersonen deler godter ud til børnene og Stefanskirkens musikalske venner underholder dagen igennem med dejlig julemusik.
Julebazar 2022

En kærlig hånd til Sundholm

En kærlig hånd til Sundholm
Når renoveringen er færdig i foråret 2024, vil rammerne for den sociale indsats være markant forbedret. Bygningerne gennemgår en total indre renovering. Der vil være nyindrettede værelser, store opholdsstuer og fælles køkkener. Der vil opleves en stor synlighed mellem medarbejdere i receptionen og borgerne i indgangspartiet via et større glasparti. I det færdige Herbergscenter vil der være 64 pladser plus otte såkaldte plejepladser, der vil flytte fra det nuværende Forchhammersvej på Frederiksberg.
facebook