noerrebro-L

Antallet af dræbte i fartulykker halveret

- Bilisterne har over tid ændret holdning til at køre for stærkt. Særligt på landevejen har det haft en effekt, og det har betydet, at færre faktisk også bliver dræbt. Vi vil meget gerne have endnu flere til at sænke hastigheden, og derfor har vi stadig fokus på for høj fart. Det er et langt, sejt træk at få bilisterne til at ændre adfærd, men det virker, siger Morten Wehner, seniorprojektleder i Rådet for Sikker Trafik.
Antallet af dræbte i fartulykker halveret

Flids Julemarked Nørrebrohallen

Flids Julemarked Nørrebrohallen
Flid inviterer fra den 9 december til den 11 december 2022 til deres julemarked, hvor det skandinaviske kreative vækstlag viser deres kunst, design og kunsthåndværk skabt udfra bæredygtige principper frem.

Tyvstart på julemaden ...

Så spænd livremmen ud, og glæd dig til: Hønsesalat med bacon Laks bagt med sennep og sesam Grønkålssalat med appelsin og tranebær Æg med mayonnaise og rejer Tarteletter med hønsekødsfyld Frikadeller Rødkål Julesovs Kamsteg med sprød svær Flammens julemedister Sennepsglaseret juleskinke Andebryst med honning og timian. FLAMMEN er klar med julen
Tyvstart på julemaden ...

Funky Nørrebro

Funky Nørrebro
Uanset hvor man bevæger sig rundt på Nørrebro, er der altid noget øjet fanger. Dit Nørrebro var kort forbi Baldersgade og blev ramt af herlige farver, blomster og andre skønne detaljer. Se billederne her. Husk: Har du taget et skønt eller fint billede af dit Nørrebro, er du velkommen til at indsende det til os

Bach Friday

Bach Friday er tilbage med fuld musik, denne gang med fokus på vokalmusik i Stefanskirken Nørrebro. Det går løs fredag den 25 november 2022.
Bach Friday

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev?

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev?
Vi sender et nyhedsbrev 1 gang om ugen med en række spændende lokale nyheder fra vores partnere. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så kan du blive det her:

Driftig driftstekniker hiver energipris hjem

Driftstekniker Morten Tofteby fra en større boligejendom på Østerbro er vinderen af Den Gyldne Termostat 2022. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, uddeler energiprisen til en person, der har gjort en ekstraordinær indsats for energioptimering med intelligent energistyring.
Driftig driftstekniker hiver energipris hjem
facebook