noerrebro-L

Bordtennisturnering på Københavns Rådhus

I to dage danner Københavns Rådhus rammen om et stort bordtennis- og sundhedsarrangement, hvor godt 200 bordtennisspillere på 60+ har sat hinanden stævne i sundhedens og forebyggelsens tegn. Bordtennis er nemlig ikke kun sjovt – det gavner også helbredet og har positive virkninger for mennesker, der lider af kroniske neurologiske lidelser som Parkinsons og demens.
Bordtennisturnering på Københavns Rådhus

Flere tiltag skal spare på energien i København

Flere tiltag skal spare på energien i København
Fra mandag d. 7. november lukker alle saunaer i Københavns Kommunes svømmehaller. Samtidig begrænses brugen af byens keramikovne, ligesom belysningen på kunstgræsbanerne bliver dæmpet til DBU’s minimumskrav. Tiltagene er midlertidige, og Kultur- og Fritidsforvaltningen følger udviklingen tæt, så tiltagene ikke er sat i værk længere tid end nødvendigt.

9.-klasses elever i København bedre end landsgennemsnittet

-Jeg bliver simpelthen så glad, når jeg ser, hvor godt det går med afgangselevernes faglige præstationer i år. Og også stolt på folkeskolernes vegne, over at se, hvor flot de løfter elevernes faglige niveau – både for børn af familier, hvor forældrene har korte uddannelser, men også blandt det højtuddannede forældre. Det viser, at vores lærere gør et rigtig godt stykke arbejde, og at Københavns folkeskole er for alle, siger Børne- og Ungdomsborgmester i Københavns Kommune Jakob Næsager (K).
9.-klasses elever i København bedre end landsgennemsnittet

Nu kan du skrive dit barn op til skolestart

Nu kan du skrive dit barn op til skolestart
Bogstaver der bliver til ord, firkanter der bliver til matematik og sidekammerater der bliver til venner. Skolestart er begyndelsen på en helt ny og meget større verden, og det er budskabet til alle københavnske forældre og deres skolesøgende børn i en kampagne, der fra nu og de næste tre uger gør opmærksom på, at det er tid til skoleindskrivning.

Håndbryggertræf

Kom ned forbi Brewers Inc. og mød andre håndbryggere, nørd øl, cider, vin m.m., bryggemetode og alt andet der har med brygning at gøre. Bliv klogere sammen med andre, find ny inspiration til dit næste bryg eller bare kom ned og vær i godt selskab med andre der elsker at brygge.
Håndbryggertræf

Lefeldtgaard glamping – en julegave der aldrig glemmes

Lefeldtgaard glamping – en julegave der aldrig glemmes
Fordybelse, nærvær og naturliv i luksusomgivelser er hvad Lefeldtgaard byder på i deres glampingtelte. Vælg mellem et telt med privat udespa eller et stort familietelt med egen privat pool, legeplads, trampolin og fodboldbane.

Repair Café Nørrebro

Er det gået i stykker? Har I selv svært ved at reparerer det selv? Så kig forbi Repair Cafe Nørrebro. De har symaskinen og værktøjet.
Repair Café Nørrebro
facebook