noerrebro-L

Sommerture i København fra kajkanten til kommunegrænsen

På turen Kongen under Havet tager vi litteraturen til hjælp til at forbinde os til den knudrede kolonihistorie om magt, hæder, det søde liv og handel med mennesker. Turen begynder og slutter ved Charlottenborg, hvor man frem til 7.8. kan se Jeanette Ehlers udstilling Archives in the Tounge - A Litany of Freedoms , som bl.a. bringer den afrocaribiske ånd i berøring med kolonitidens København.
Sommerture i København fra kajkanten til kommunegrænsen

Skybrud og storme bekymrer ikke danskerne

Skybrud og storme bekymrer ikke danskerne
Sommeren er over os, og det er tid til at nyde det skønne vejr. Men lige så dejligt solens stråler føles i ansigtet, lige så lunefuldt er vejret.

Banen holder aldrig ferie

Mens de flest danskere holder sommerferie, vedligeholder, fornyer og opgraderer Banedanmark jernbanen. Netop i disse uger arbejder Banedanmark på at give landets togpassagerer en jernbane med højere hastighed, højere punktlighed og større komfort.
Banen holder aldrig ferie

Regitze Siggaard ny formand for Børnelungefonden

Regitze Siggaard ny formand for Børnelungefonden
På bestyrelsesmødet i Børnelungefonden 6. juli blev Regitze Siggaard valgt som ny formand. Hun afløser Søren Houman, der har siddet på posten de seneste otte år.

Sommerferie = rabat ️

Er du typen der skal nå det hele på den halve tid når ferien rammer eller elsker du at sætte farten ned og bare nyde?
Sommerferie = rabat ️

Hop bare i bølgen blå - også på private strande

Hop bare i bølgen blå - også på private strande
Når temperaturerne i disse dage når op over 20 grader, så har mange lyst til at kaste sig i bølgen blå og blive afkølet. Og det er bare at springe ud i det. Selv på de private strande må du bade, og du må faktisk også gerne slå dig ned og opholde dig, hvis der er mindst 50 meter til beboelse. Og med 50 meter til beboelse menes der bogstaveligt talt beboelse. Et skur eller anneks tæller ikke.

Landets dyreinternater bugner: knap 2000 dyr netop nu

Katte, killinger, kaniner, hunde, marsvin og fugle. Det er blot nogle af de utrolig mange dyr, som netop nu sidder på Dyrenes Beskyttelses 10 landsdækkende internater. Omkring 2000 dyr er på nuværende tidspunkt indskrevet på internat. Sæsonen er ikke på sit højeste endnu, og antallet stiger dagligt. Sammenlignet med samme tid, sidste år, er det en stigning på over 30 %.
Landets dyreinternater bugner:  knap 2000 dyr netop nu
facebook