noerrebro-L

Bøffer du i det ved grillen?

Når du som selvbestaltet grillmester langer pølser, bøffer og marinerede kyllingefileter over spisebordet, er der god grund til at huske på hygiejnen. Fødevarestyrelsen er klar med gode råd til sommerens måltider.
Bøffer du i det ved grillen?

Det bliver en flot sommer for dansk turisme

Det bliver en flot sommer for dansk turisme
Antallet af overnatninger i lejede feriehuse, camping og feriecentre har i år frem til april ligget over niveauet i samme periode i 2019, mens hoteller og vandrehjem er tæt på at være tilbage, viser tal fra Danmarks Statistik. For eksempel er antallet af overnatninger i feriehusene steget med godt 30 pct. Det glæder Feriehusudlejernes Brancheforening, som også melder om stigende efterspørgsel til sommeren.

Husk solbeskyttelse hver dag

Hvis du ikke har styr på din solbeskyttelse til ansigt, hals, decolette og særlig sensitive steder, så er denne solserum fra LANTZ Copenhagen et godt bud. Den absorberes let ind i huden, alle hudtyper kan anvende den, kan bruges solo eller blendes i din Foundation eller dagcreme. Du står ikke tilbage med en fedtet overflade, din hud kan trække vejret, og så er den vegansk certificeret!
Husk solbeskyttelse hver dag

Ingen varme i huset? Så skal du måske tjekke din e-Boks

Ingen varme i huset? Så skal du måske tjekke din e-Boks
Danskerne er vant til at få nyt fra banken, sygehuset eller pensionsselskabet i deres e-Boks, men fremover kommer der også til at være nyt, når forsyningen svigter i hjemmet. På kort tid har over 1.000.000 danskere givet samtykke til den nye service.

Nu bliver 7 mio. årlige rejser i hovedstadsområdet mere miljøvenlige Movias linje 1A skifter til el

En af hovedstadsområdets mest benyttede buslinjer, 1A, skifter fra diesel til el søndag 26. juni 2022
Nu bliver 7 mio. årlige rejser i hovedstadsområdet mere miljøvenlige  Movias linje 1A skifter til el

Skybrud på vej til hovedstadsregionen

Skybrud på vej til hovedstadsregionen
DMI har varslet risiko for lokale skybrud mandag den 20. juni fra kl. ca. 11.00 til omkring kl. 18.00 i blandt andet hovedstadsområdet. Skulle lokale skybrud ramme, opfordrer HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, borgerne til at færdes med forsigtighed: Veje kan blive oversvømmet og kloakdæksler kan "hoppe" af. Desuden bør man undgå kontakt med spildevand i gader og kældre, da det kan fremkalde sygdom. Også havnebade og bynære strande kan blive forurenet.

Sommeren skal fejres med god smag

Begge salater har fundet vej til Flammens grillbuffet og takeaway, så fejr sommeren - uanset om solen skinner eller regnen vælter ned - og send dine smagsløg mod varmere himmelstrøg ️
Sommeren skal fejres med god smag
facebook