noerrebro-L

Fastelavn i genbrugens tegn på Haraldsgade nærgenbrugsstation

Kom og vær med på Haraldsgade Nærgenbrugsstation, når vi fejrer Fastelavn for store og små! Du kan lave fastelavnsris og kreative masker med genbrugssager og være med til at slå katten af tønden.
Fastelavn i genbrugens tegn på Haraldsgade nærgenbrugsstation

Sæt det lange ben foran

Sæt det lange ben foran
De fleste er snart halvvejs gennem vinterferien Men bare rolig - hver mandag har vi et gnistrende godt tilbud , som forlænger feriefølelsen

Gasolin og Christianshavn / Sankt Gertruds Stræde

9 timer 43 minutter. Så lang er dagen i dag. Den er tiltaget med 2 timer og 41 minutter siden vintersolhverv. Ikke bare er det blevet lysere, vi er også blevet fri for corona-restriktioner. Vi kan komme ud og nyde byen uden mundbind og corona-pas. På Brugbyen.nu kan du gå på opdagelse i kulturevents og arrangementer i København. Og i artiklerne nedenfor, kan du måske finde inspiration til en gåtur i byens gader.
Gasolin og Christianshavn / Sankt Gertruds Stræde

Her er landets bedste iværksætterkommune er din kommune blandt de bedste?

Her er landets bedste iværksætterkommune  er din kommune blandt de bedste?
Iværksætterlysten har generelt været god i 2021, selvom tempoet på nye CVR-numre faldt i sidste halvår. På tværs af landsdele og kommuner er der dog stor forskel på, hvor mange nyetableringer der er. Se her, hvordan din kommune klarer sig.

De oplyste vintergader

Igen i år kan du opleve Copenhagen Light Festival transformerer byen til en fejring af lyskunst og lysende oplevelser. Se hvad du kan opleve i Københavns vintergader frem til den 27. februar 2022.
De oplyste vintergader

Erhvervslivet indleder 2022 med få konkurser

Erhvervslivet indleder 2022 med få konkurser
Et par måneder ude i fremtiden lurer blandt andet tilbagebetaling af momslån for danske virksomheder. Flere iagttagere forventer, at der vil komme flere konkurser til på den konto, men indtil videre er antallet af konkurser på et lavt niveau, hvor senest januars tal har vist et fald på hele 60 procent sammenlignet med januar 2021.

Er du klar til VV?

Valentine's er dagen mange elsker at hade eller er det omvendt? Uanset hvad, byder dagen ofte på masser af hjertevarme og plads til at dele en kærlig stund med dit hjertes udkårne Se hvordan du kan fejre kærligheden på mandag med gaver til maven fra Flammen
Er du klar til VV?
facebook