Sommerferie i vores skønne hovedstad

Vi kan alle blive enige om, at København er ganske særlig om sommeren. Vi kommer alle ud af vores (corona) vinterhi og særligt i år, er vi mere end klar til at tage revanche for de mange kedelige måneder indendørs.

Vælg mellem 3 af vores fantastiske og populære hoteller, der ligger i hjertet af København. Tænk ikke på parkering – det er med i det gode tilbud!

4-stjernet The Square
Her overnatter du i flotte, stilrene værelser. Den centrale placering gør, at du er tæt på det hele, og vil mærke byens liv fra det øjeblik, du træder ud på fortovet. Der er dog en helt særlig ro på hotellet. En perfekt balance mellem byliv og en afslappet atmosfære. Vi foreslår, at du får vind i håret og tager på kanalrundfart.

4-stjernet Imperial Hotel
Imperial Hotel kan lidt af det hele. Værelserne er lyse og indbydende og hotellets centrale placering betyder, at du er tæt på alt, København har at tilbyde. Massere af restauranter og caféer tæt på, shopping muligheder, biografoplevelse og meget mere. Med andre ord – du har frit valg på alle hylder.

4-stjernet Copenhagen Island
Det unikke ved Copenhagen Island er den smukke udsigt til Københavns havn. Værelserne er indrettet lyst med det maritime hvide sejl som sengegavl. Da hotellet er placeret et stenkast fra Kødbyen, er der rig mulighed for at gå på opdagelse i den kreative boble, hvor restauranter og kunstgallerier holder til. Derudover anbefaler vi, at du pakker badetøjet og tager forbi havnebadet, der ligger lige ude foran hotellet.

Sommertilbuddet indeholder:



4 overnatninger i delt dobbeltværelse
Fri parkering
Lækker morgenmad

Pris pr. person i delt Standard dobbeltværelse for alle 4 nætter
Fra DKK 1.450,-

Jeg vil opleve storbyen, book!

Det med småt
Kig efter “Sommertilbud” når du foretager din søgning. Tilbuddet gælder ankomster fra 25. juni 2021 til den 8. august 2021, og gælder et begrænset antal ophold. Vi tager forbehold for udsolgte dage. Du kan gratis ændre eller annullere din reservation indtil kl. 12. på ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller allerede booket ophold. Bemærk, det kan forekomme, at parkeringen ligger en kort gåtur fra selve hotellet.

Bemærk pt er der begrænsede muligheder på vores hoteller. Vi henviser til senest opdaterede COVID-19 restriktioner på forsiden af www.arp-hansen.dk .

Miniferie inkl.
RESTAURANT VOCHER

I det her gode tilbud får du en Miniferie i København inkl. RESTAURANT VOUCHER på DKK 400,- pr. nat som du kan bruge til mad og drikke på hotellet.

Fra DKK 1.120,-
(ved 2 voksne og 2 børn u. 11 år)

Læs om miniferie her

Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTA, sikrer vi et trygt besøg på alle vores hoteller.

Læs mere her

Arp-Hansen Hotel Group

Nybrovej 75, 2820 Gentofte

www.arp-hansen.dk

book@arp-hansen.dk

(+45) 4597 0500