Onsdag kl. 12.00 genåbner Copenhagen Medical et quick-testcenter ved Parken i København. Her bliver det muligt at teste op til 800 personer i timen under tag, i varme og uden betaling. Det oplyser Copenhagen Medical i en pressemeddelelse.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Det sker efter at Copenhagen Medical, der også tidligere har drevet testcenter i Parken, af regionerne er blevet bedt om at stille en kapacitet til rådighed for Københavnerne hurtigst muligt.

”Vi blev sidst på eftermiddagen søndag spurgt, om vi kunne hjælpe med denne opgave i den kritiske situation, hvor borgere har behov for at kunne blive testet. Vi tog imod udfordringen og påbegynder arbejdet med at etablere store telte udenfor parken fra mandag morgen, ” siger Copenhagen Medicals direktør Jeppe Handwerk og fortsætter: ”Heldigvis har vi en masse gode kolleger fra vores tidligere testcenter, vi kan trække på og som allerede har tilkendegivet, at de glæder sig til at komme tilbage, ligesom vores erfaring med at drive testcenter i Parken gør os overbeviste om, at vi kan løse opgaven.”

Copenhagen Medical drev indtil 1.2. testcenter på græsset i Parken. På grund af, at Parken efter dette, er ved at få lagt nyt græs og fordi fodboldsæsonen er startet, bliver det nye testcenter placeret umiddelbart uden for Parken, men i samme område.

”Vi har et fremragende samarbejde med Parken og vi finder en god løsning. Vi sætter barren højt og vil gerne levere en kvalitetsløsning. Så det bliver overdækket, opvarmet og med et flow, der hele tiden kan tilpasses op til 800 mennesker i timen, ” siger Jeppe Handwerk.

Testcenteret ved Parken åbner senest onsdag kl. 12.00, evt. før, hvis man kan blive klar. Hold øje med Copenhagen Medicals hjemmeside www.cphmed.com, hvor der vil blive opdateret dagligt.