Afstand skal ikke være lig stilstand, og Dansk Firmaidrætsforbund har derfor udviklet og sat en række digitale produkter på hylden – til fri afbenyttelse for ALLE arbejdspladser herhjemme. Book eksempelvis en inspirator til en online-motionspause med afstand i afdelingen eller deltag fra hjemmekontoret. Det oplyser de  i en pressemeddelelse.

Firmaidrætten er klar til at hjælpe dig og kollegerne, når I vil dyrke sammenholdet aktivt – på sikker afstand og fra hjemmekontoret – PR-foto.

I firmaidrætten går vi ikke bare, vi løber forrest i kampen mod coronaens dårlige indflydelse på vores aktuelle aktivitetsniveau.
“Vi er dedikerede og passionerede medspillere i kampen for mere idræt og kollegamotion målrettet lige netop dig og din arbejdsplads. Som landsdækkende idrætsorganisation er vi mestre i at skabe bevægelse og samvær – både fysisk og online. Corona-pandemien har accelereret vores digitale transformation, og vi er fuldt beredt til at honorere den stigende efterspørgsel efter nemme og fleksible løsninger til kollegamotion,” siger generalsekretær i Dansk Firmaidrætsforbund, Mette Mandrup, og hun supplerer: “Det er vigtigere end nogensinde før, at arbejdspladser husker at sætte kollegamotionen i centrum. Hvis det sker, ved vi, at fællesskabet blomstrer, og sygefraværet vil falde. En god balance mellem fysisk aktivitet og hvileperioder i løbet af en arbejdsdag forebygger nedslidning og fremmer sundhed samt livskvalitet. For alle.”

TRYK PÅ EFFEKTKNAPPEN HER – INFOGRAFIK TIL FRI REDAKTIONELT BRUG

Se herunder – få et overblik over de digitale (og gratis) produkter:

Book en digital inspirator

Har I brug for en aktiv adspredelse, hvor I får rørt lårmuskler, knæled, rygstykker og smilebånd – mens I dyrker sammenholdet? Enten sammen på kontoret – eller sammen hver for sig på hjemmearbejdspladsen. Vi er klar til at hjælpe jer med en digital motionspause. Vores levende digitale instruktører og inspiratorer sender direkte og live til jer via et stort fællesmøde på fx Teams, Zoom eller Skype. I bestemmer selv dato, tidspunkt og varighed.

Læs mere og book – TRYK

Webinar – torsdag den 26. november kl. 09.00-10.15 – inspiration til kollegamotion med afstand
Vi giver mikrofonen til fire aktive arbejdspladser, der – trods corona – dyrker sammenholdet i stor stil. Du kan bl.a. møde fysioterapeut Sofie Busk (fra landets største hospitalsvaskeri, nemlig MidtVask) og Peter Thomsen, som er direktør i det digitale bureau Morningtrain, der i foråret fik tildelt Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen 2020. Ud over oplæg fra arbejdspladserne vil Kasper Kristensen, udviklingskonsulent hos Dansk Firmaidrætsforbund, give gode og konkrete råd til, hvordan du og kollegerne kan være aktive sammen. Med afstand, via digitale værktøjer etc.

Læs mere og tilmelding – TRYK

Sådan får I en aktiv arbejdsplads – vi hjælper jer online 
Saml kollegerne foran skærmen til jeres helt eget inspirationswebinar med masser af idéer og indspark til, hvordan I får en aktiv arbejdsplads. Webinaret tager en time, og vi kommer selvfølgelig op at stå undervejs.

Læs mere og booking – TRYK

10-i-12: Ti minutters direkte Facebook-træning
Vi byder velkommen til firmaidrættens aktive pause – ti minutters sjov kollegamotion på alle hverdage 10-i-12 (kl. 11.50). Saml kollegerne og få let sved på panden og et smil på læben.

Deltag i 10-i-12 eller se tidligere ‘udsendelser’ – TRYK