Pia Lipperts mission er at hjælpe syge og ældre til et mere bekymringsfrit liv, hvor de ikke selv skal stå for kontakten med social- og sundhedsvæsnet eller undersøge, om de får den bedste behandling. Hun overtager det tunge slæb, så velvære og familieliv kan komme i fokus hos jer.

Foto: Anne Beth Witte, Dit Nørrebro, Byportalerne.dk

Pia har mange års erfaring fra social- og sundhedsvæsnet samt Socialministeriet, og kender derfor alle genvejene til den bedste behandling i konkrete tilfælde. Desuden kan hun vejlede om andre tilbud, der kan gøre hverdagen lettere for både den syge og de pårørende. På hendes hjemmeside pialippert.dk kan du læse mere om, hvad hun konkret kan tilbyde dig og dine nærmeste.

Pia mener, at alle har ret til en værdig tilværelse, og efter at have set systemet indefra kan hun konkludere, at det ikke er en opgave, det offentlige altid formår at løfte. Det er enormt svært at være syg eller gammel og skulle sætte sig ind i, hvad der bedst for en, men det er hendes brændende ønske at hjælpe jer med at finde ud af det og vie jer den hjælp. Hun har et meget stærkt retfærdigheds gen, og kan på den måde bidrage med både omsorg, men også en vilje og kampgejst, som I måske ikke længere selv har. Det er svært nok at blive syg eller ældre, det skal ikke også være svært at få hjælp.

Læs mere på hjemmesiden. Du kan også følge med på Facebooksiden her. 

Foto: Anne Beth Witte, Dit Nørrebro, Byportalerne.dk