Kan du genkende disse to kvinder, som Københavns Politi efterlyser for at stjæle en ældre kvindes pinkode og betalingskort og efterfølgende misbruge det i Valby, på Vesterbro og på Østerbro? Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelse.

De to efterlyste aflurede pinkoden den 15. august 2020, da den ældre kvinde handlede i Valby. Herefter fulgte de efter kvinden til hendes hjem, hvor de – under påskud af at bede om et glas vand – stjal betalingskortet. Kortet blev efterfølgende misbrugt med rette kode i Valby, på Vesterbro og på Østerbro.

Billederne og videoen (nederst) viser de to mistænkte, da de befandt sig en af de steder, hvor kortet er misbrugt.

De efterlyste beskrives som:
A: Kvinde, 35-45 år, 160-170 cm høj, kraftig af bygning og med langt, mørkt hår opsat i en knold. Kvinden var iført en rødlig, tynd skjorte uden ærmer i spraglet mønster, hvide bukser, hvide sko og bar mundbind. Hun medbragte en større, lys dametaske. Kvinden kan enkelte danske ord, men taler ikke sammenhængende dansk.

Billede af A (Foto: Københavns Politi)

B: Kvinde, 35-45 år, 160-170 cm høj, kraftig af bygning og med langt, mørkt hår sat op på hovedet. Kvinden var iført en lys skjorte med lange ærmer, sort nederdel, hvide sko med grålige detaljer og bar mundbind. Hun medbragte et Burberry-halstørklæde og en dametaske med flerfarvede flæser og skriften ”Paula’s”. Kvinden kan enkelte danske ord, men taler ikke sammenhængende dansk.

Billede af B (Foto: Københavns Politi)

Kan du genkende kvinderne, eller har du andre oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiet på telefon 1-1-4.