15 kvinder i alderen 14-28 år fra Nørrebro deltager i forløbet Grow your own Way, hvor de bruger deres sommerferie på at lære om iværksætteri og skabe deres eget brand.

På de 5 dage som iværksætter forløbet varer møder de unge kvinder forskellige kunstnere og iværksættere, som alle skal bidrage til at deltagerne oplever at kunne udfolde deres kreative potentiale.

“Forløbet skal styrke de unge kvinders tro på, at de kan blive iværksættere, styrke deres mod og give dem redskaber til at kunne håndtere en konkret idé.” udtaler Julie Pi, Bloom Institute.

Grow your own Way, grafik Bloom Institute

Grow your Own way er støttet af Tuborgfondet og er et samarbejde mellem Bloom Institute, platformen Girls Are Awesome og organisationen Det Gode Naboskab, der er hjemmehørende på Nørrebro. Her håber man på, at deltagerne fra lokalområdet får en større forståelse af deres eget potentiale:

“Vi håber på at deltagerne bliver klogere på, hvordan de kan udnytte de forskellige styrker de har hver især” – Karen Drivsholm, medarbejder hos Det Gode Naboskab.

Gennem arbejde med logodesign, tekstiltryk, brandudvikling, fotografi og forretningsmodeller står deltagerne efter de 5 dage med et helstøbt koncept og en række produkter, som de kan præsentere til verden.

Det sker fredag d. 7. August 2020 kl 14:30-16:30, hvor Kristuskirken omdannes til Pop-Up shop hvor du har mulighed for at tale med de nyudklækkede iværksættere, købe deres produkter og høre mere om baggrunden for projektet.

Facebook event

https://www.facebook.com/events/609937886302202

Adresse:

Kristuskirken, Baggesensgade 7, 2200 København N

Kilder

Julie Pi, Bloom institute mail: julie@bloom.institute tlf: 22411055

Karen Drivsholm, Boligsocial medarbejder hos Det Gode Naboskab, mail: kar@fsb, tlf: 24274507 Rola El Dirawi, Boligsocial medarbejder hos Det Gode Naboskab, mail: rod@fsb.dk, tlf: 28892655 Nynne Juul, Projektleder hos Grow Your Own Way, mail: nynne@bloom.institute tlf: 26113598

Del på sociale medier