Kom og bliv klogere på sammenhængen mellem lystfiskeri og et stressfrit liv.

Man har inviteret ekspert og passioneret lystfisker Gordon P. Henriksen, der blandt andet er kendt fra DR og National Geographic. Gordon fortæller om, hvordan man påvirkes af stress samt hvorfor og hvordan oplevelser i naturen kan være med til at sikre den mentale sundhed.

Gordon vil også give dig en masse gode råd til, hvordan man kan tilrettelægge oplevelser i det fri på egen hånd, såvel som med familie og venner, og på denne måde øge sin livskvalitet og reducere eller forhindre stress.

Folk arbejder mere og mere, samtidig med at sociale medier og smartphones sørger for, at man konstant er ”på”. Presset på mennesker og på deres sind har aldrig været større og WHO (World Health Organisation) forudsiger, at stress vil være en af de største sygdomsbyrder i år 2020. Derfor er det afgørende, at man gør noget aktivt for at forhindre dette og for at sikre ens eget mentale helbred.

Hvordan gør man så det? En fisketur kan være en del af svaret. Lystfiskeri kan nemlig være særdeles effektivt til at forhindre stress.

Meget forskning viser, at tid tilbragt i naturen med aktiviteter såsom lystfiskeri kan være med til at forebygge og ligefrem kurere stress og værdien af oplevelser i naturen er ekstremt vigtige – ikke bare for individuelle personer, men for samfundet som helhed.

Det foregår på Korsør Bibliotek den 17/3-20.

Deltagelse i arrangementet koster 50 kroner inklusive kaffe/the og salte fisk. Husk tilmelding som kan foretages her.

Foto: ABW