En komedie af Anton Tjekhov

12 Skuespillere i Tjekhovs Tragikomiske mesterværk om et samfund i forandring.

Pengene sidder løst på Madame Ranevskaya og hendes familie, der er vant til at leve det søde liv, men nu klapper luksusfælden. Familieejendommen med den smukke kirsebærhave er nemlig belånt til op over skorstenen og skal sælges. Løsningen kunne være at udstykke hele molevitten til sommerhusgrunde mens tid er. Men i stedet for at handle og gøre noget, drukner familien deres bekymringer i rigelige mængder af champagne, affærer og tidsfordriv, mens de klamrer sig til minderne om verden af i går. Skriver Nørrebro Teater på deres hjemmeside.

”Det er ikke et drama, men en komedie. Nogle steder endda en farce”, skrev Anton Tjekhov om sit sidste stykke ,Kirsebærhaven. En sørgmunter fortælling om, hvad der sker, når noget kendt bliver opløst, og en ny verden banker på.

Gratis introduktioner til forestillingen
På udvalgte dage tilbyder man gratis introduktion til ”Kirsebærhaven”. Her kan du blive klogere på forestillingen og du kan møde nogle af de medvirkende eller andre fra Nørrebro Teater.

Forestillingsintroduktionerne bestilles af skoleklasser og er derfor tilrettelagt efter den deltagende klasses ønsker, men alle publikummer med billet til aftenens forestilling er meget velkomne. Introduktionerne starter kl. 18.45 og varer ca. en halv time.

Se programmet her:

Dit-Nørrebro Halfdan Rasmussen
Foto: Nørrebro Teater

Tirsdag den 3. marts
Tirsdag den 17. marts
Tirsdag den 24. marts
Torsdag den 26. marts

For mere information klik her.