Sport for Livet skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om DM i fodbold:

Take away-kunder hos Hungry.dk stod for forplejningen da hjemløse og udsatte fra byer over hele landet forleden dystede i 2. afdeling om Danmarksmesterskabet i fodbold for udsatte og hjemløse. Et sportstræf der kan være med til at ændre livet for de udsatte. Udsatte fra Den Fri Forening i København Nordvest løb med 1. pladsen.

Landsforeningen af Væresteders idrætsprogram – Sport For Livet, var arrangør, da 18 fodboldhold fra landets varmestuer satte hinanden stævne i Hafnia hallen i København Nordvest.

– Endnu en fantastisk dag, hvor fodbolden og det sociale fællesskab giver dem et boost og en glæde, hvor de tænker på noget andet end deres problemer i dagligdagen. Arrangementer som disse kan være med til at nogle udsatte og hjemløse får lyst til at ændre deres liv, fordi det får deres tanker på gled, siger Nico Hansen, der er konsulent hos Dansk Værested Idræt

Til 2. afdeling af DM i indendørs fodbold var der varmestuer repræsenteret fra hele landet på de 18 hold, der er tilmeldt turneringen. Der blev spillet 66 kampe, scoret 297 mål og uddelt et enkelt rødt kort. Stillingen efter de 66 kampe:

  1. Plads: Den fri forening 1 (KBH)
  2. Plads: Den fri forening 3 (KBH)
  3. Plads: Brug Bolden Fyn (Middelfart)

I frokostpausen var der arrangeret Pizzaer til alle 70 deltagere. Det er donationer fra helt almindelige danskere på take away-portalen Hungry.dk, som gjorde festmåltidet muligt. På Hungrys hjemmeside er en Give away-knap, som take away-kunderne kan donere et beløb på der går ubeskåret til hjemløse og udsatte.

I den samlede stilling fører Den Fri Forening 1 foran Brug bolden Fyn og Team Frank fra Horsens, der er stiftet af Kirkens Korshær i Horsens

DM for hjemløse og udsatte afgøres ved stævnet den 7. marts i København