Kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård er spunget ud og folket valfarter dertil, store som små. Dit Nørrebro’s fotografer, Anne Beth Witte og Jesper Thode Larsen har også været forbi og nyde det smukke syn og menneskemængden.

Hvert år, når kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård springer ud til en eventyrlig lyserød blomstertunnel, tiltrækkes mange tusinde københavnere og turister til kirkegården for at opleve synet – og ikke mindst for at fotografere blomsterne og tage selfies. Især de seneste tre år har kirsebærtræerne været et enormt tilløbsstykke med omkring 150.000 besøgende i blomstringsperioden. Det er da også forventningen i år, hvorfor Teknik- og Miljøforvaltningen har forberedt sig grundigt på det store rykind.

Vil du have fakta om kirsebærtræerne, så læs mere her. Tag lige et kig med her. Det bliver bare ikke smukkere.