Kast dig ud i alskens kreative sysler når markedspladsen Københavnstrup holder ”Krea-dage” to dage i påsken.

Lær at hækle, male eller at lave drømmefangere. Se på genbrugs-kunst, duft til håndlavet sæbe eller prøv at køre på ethjulet cykel. Ansigtsmaling, lækker mad og god musik. Dette er bare nogle af de ting, du kan opleve når Københavnstrup åbner portene til et slaraffenland af kreative inputs Skærtorsdag og Langfredag – begge dage kl. 10 til 16.

Cirkus Minimus optræder to gange torsdag og en enkelt gang fredag med en rigtig hyggelig og sjov cirkusteaterforestilling for de mindre børn. Torsdag optræder musiker Bjørn Eriksen med eget materiale – bl.a. sange fra albummet ”Gysersange for børn – og andre sange” og fredag eftermiddag er det bandet ”Paul Wilkinson & The Station”, der spiller egne folk, rock og pop-numre.

I de fleste af de kreative workshops, er det gratis at deltage. Der kan dog være boder hvor materialet koster lidt, men så er der også noget, du kan tage med hjem. Og du kan også købe flere af materialerne så at kreativiteten kan fortsætte derhjemme.

Få flere informationer på Københavnstrups facebook event.

Arrangementet er støttet af Bispebjerg Bydelspulje.

Torsdag d. 18/4 og fredag d. 19/4 – begge dage kl. 10 – 16

Adresse: Lundebakken 1, 2400 København NV

Se et kort over hvor Københavnstrup ligger her. 

Fra 28. april vil du kunne gå LOP-AMOK i Københavnstrup. Hver søndag kl. 10 – 16 afholder Københavnstrup nemlig deres helt klassiske loppemarkeder på den hyggelige plads i det nordlige København. Det er 5. sæson for loppemarkederne i Københavnstrup. Se mere på Københavnstrups hjemmeside.