Torsdag d. 28. og fredag d. 29. Marts inviterer CPH:DOX og Hansen & Pedersen Film og Fjernsyn til verdenspremiere på Olivia Chamby-Rus’ film ‘Ulveland’, der er nomineret til NORDIC:DOX Award.

‘Ulveland’ er instruktør Olivia Chamby-Rus’ personlige, poetiske portræt af sit eget kvarter, det multikulturelle og berygtede område ved Blågårds Plads i København.

Om filmen Billet + mere info.
Ulveland er instruktør Olivia Chamby-Rus’ personlige, poetiske portræt af sit eget kvarter, det multikulturelle og berygtede område ved Blågårds Plads i København. Gennem tre års optagelser er det lykkes hende at få unik adgang til børn og unge omkring pladsen og indfange livet, som det ser ud gennem deres øjne. Opvokset i Sverige med polske forældre og nu bosat i Danmark er instruktøren optaget af, hvad det vil sige at vokse op med flere kulturer – som børnene ved Blågårds Plads gør det. Gennem temaer som kulturforskelle, død, krop og identitet dykker hun ned i barndommen som en tilstand, et sted og en periode. Ulveland er en film om barndom og om overgangen til voksenlivet, om at skubbe grænser, finde ud af hvem man er, hvem man gerne vil være, og hvor man hører til i verden.

Om CPH:DOX.
CPH:DOX er en af verdens største dokumentarfilmfestivaler. Hvert år fylder festivalen Københavns biografer med over 200 udvalgte film fra hele verden. Festivalen blev skabt i 2003, og er med støtte fra både branchen og den nationale presse nu vokset til at gæste 110.500 besøgende i år 2018. Datoerne for CPH:DOX 2019 er 20.-31. Marts.

Læs mere og tryk deltager på facebook-eventet.