Dette er oplyst i en pressemeddelelse fra OK.

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt for lokale at støtte Boldklubben Stefan, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Boldklubben Stefan har som mange andre foreninger i Danmark underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK.

I Boldklubben Stefan kan bestyrelse og medlemmer glæde sig over, at en sponsoraftale mellem klubben og energiselskabet OK er blevet underskrevet.

Aftalen er simpel. Man kan støtte fodboldklubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Boldklubben Stefans sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte de lokale boldspillere med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

 

Pressfoto: OK, Fodboldklub har fået ny sponsoraftale

Fakta om OK og sponsoratet:

OK er et dansk andelsselskab ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere

OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer

OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund