HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, har ansat Anders Kappel som ny kommunikationschef. Han bliver ansvarlig for HOFORs interne og eksterne kommunikation.

51-årige Anders Kappel kommer fra en lang journalistisk og ledelsesmæssig karriere i blandt andet DR. Han har bl.a. beskæftiget sig med den digitale udvikling af DR og kommer fra et job som chef for DRs streamingtjenester. Anders Kappel afløser Britt Spangsberg, som efter fem år i HOFOR skifter til stillingen som kommunikations- og analysechef i Danmarks Idrætsforbund.

Foto: DR/Agnete Schlichtkrull

“Jeg glæder mig til at fortælle om HOFORs grønne vision og indsats for at gøre København til verdens første CO2-neutrale hovedstad. Det grønne budskab er vigtigt, og det er en spændende opgave at gøre det relevant og nærværende,” siger Anders Kappel.

Før Anders Kappels fem år på den digitale strategi- og udviklingsside af DR har han arbejdet som chef for forskellige journalistiske redaktioner i DR Nyheder, bl.a. TV Avisen, tv-nyhedskanalen DR Update og nyhedsproduktionen til dr.dk.

“Med Anders Kappel har vi fået den engagerede og professionelle kommunikatør, vi søgte til denne centrale post. Han har ikke blot omfattende ledelseserfaring, men også dyb erfaring med strategisk udvikling af digitale kanaler og kommunikationsprodukter. HOFOR er inde i en rivende digital udvikling og netop hans erfaring på dette område er værdifuld for os,” siger administrerende direktør Lars Therkildsen.

Ud over journalistuddannelsen fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er Anders Kappel bachelor i ledelse, erhvervsøkonomi og jura fra CBS.

Anders Kappel starter snarest muligt i HOFOR.