Thorbjørn Svendsen fik den første Lifetime Achievement pris fra Volleyball Danmark nogensinde for sit enorme arbejde i Grøndal EV. Foto: Volleyball Danmark

For første gang nogensinde uddelte Volleyball Danmark “Lifetime Achievement” prisen, som er blevet givet til Thorbjørn Svendsen for hans kæmpe engagement for sporten og særligt i Grøndal EV igennem mange år.

Der ventede den utrættelige træner i Grøndal EV, Thorbjørn Svendsen, en kæmpe overraskelse, da han i sidste uge igen mødte op i hallen.

For det, han troede var en ganske almindelig træningsaften, blev “spoleret”, da Teamleder for B&U i Volleyball Danmark, Christina Attrup Juhl, sammen med en stor skare spillere, ledere, konkurrenter, tidligere klubfolk mm. overraskede klubkoryfæet med prisen “Lifetime Achievement”.

“Det er første og måske også eneste gang, at vi uddeler denne særlige pris. Thorbjørn har gjort et exceptionelt arbejde for unge på Nørrebro og i Nordvest igennem rigtig mange år. Den måde, han har haft en positiv indvirkning på de unge mennesker også udenfor banen, gør, at han i den grad fortjener denne flotte anerkendelse,” siger Teamleder i B&U Christina Attrup Juhl.

Det var en pris, der i den grad kom bag på klublegenden, som fik afbrudt sin træning for at lade sig hylde som prismodtager af den helt særlige pris “Lifetime Achievement”.

Se videoen da venner, familie, klubkammerater mm. overraskede Thorbjørn Svendsen: