Mund de Carlo samler Stenbroen midt i roen og risikoen:

”Vis mig dit sprog, og jeg skal sige dig hvem du er.
Vis mig dine venner og jeg skal sige dig hvad du er værd.
Sådan gør vi ik’ her!”
”Vis mig dit navn, og jeg skal sige dig hvor du er fra.
Vis mig din hud og jeg skal sige dig de rettigheder du har.
Sådan gør vi ik’ her!”

2 år er der gået siden rapperen fra Struglaz crewet udgav sin seneste langspiller ”Ordene Først”. I dag er han ude med tracket ”Stenbroen”, som er frontløberen for det kommende album ”Hovedet på blokken”.

Om udgivelsen siger Mund de Carlo selv:
”Jeg har altid været Nørrebroer. Jeg har forældre der har boet her som unge og bedsteforældre der har arbejdet og levet her. Mentaliteten, mangfoldigheden og menneskemylderet har opdraget mig, formet mit sprog og bygget
min identitet. Med alt hvad der sker på blokken i denne tid, er det for mange blevet et af de steder de frygter mest. For mig er det her jeg finder min ro og min inspiration. Midt i den roen og risikoen.

På ”Stenbroen” flyder Mund de Carlo på den pulsende og basprægede produktion fra Milad Genius med autoritet og budskab og skildringen af bydelen er rammende. Både lyrikken og den stemningsfulde video tager os med rundt i smørhuller og afkroge af Nørrebro med en stærk visuel finale.

“Stenbroen” lander som et velplaceret indspark i nakken på det lurende skydække af gadeskyderier og generaliserende fordomme, der igennem de sidste 6 måneder har tilrøget Nørrebro.

Albummet ”Hovedet på blokken” udgives af Struglaz og Asilia Media d. 26. marts og kan forudbestilles på vinyl her: www.runforcover.dk/munddecarlo

Følg Mund de Carlo på Facebook