Er du en erfaren leder, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med særlige behov og er du en ildsjæl med lyst til at udvikle indsatsen for mennesker med en sindslidelse, så læs endelig videre.

Center Nørrebro søger en ny tilbudsleder til Center Nørrebro, Caféen og Natbasen.
Den overordnede pædagogik hviler på et helhedssyn med fokus på at støtte beboeren i at komme sig, således at beboeren bliver i stand til at leve det liv, han eller hun ønsker i samvær med andre.

Caféen:
Caféen er et samværs og aktivitetstilbud, som trods sit navn ikke indeholder en egentlig Caféfunktion. I stedet er der fokus på beskæftigelse og aktiviteter. Caféen et frirum, hvor brugeren selv bestemmer, hvilke dele af deres historie de ønsker at dele med andre. Det vil sige, at her er der fokus på mennesket – ikke diagnosen. Caféen er også en arbejdsplads for medarbejdere med brugererfaring, og det er vigtigt for os, at Caféens medarbejdere er gode til brugerinddragelse og til at støtte op om brugernes tiltag og idéer.

Natbasen:
Natbasen er placeret på to adresser, Thorupsgade og Griffenfeldsgade. Der er seks medarbejdere på arbejde hver nat, og 12 medarbejdere i teamet. En af Natbasens fornemmeste opgaver er at skabe tryghed for Center Nørrebros beboere.

Natbasens medarbejdere arbejder ud fra følgende:
Vi er der for at lytte
Vi er der for at handle og hjælpe
Vi skaber plads til alle med behov
Vi skaber tryghed i huset.
Vi ønsker at du har pædagogisk, sundhedsfaglig eller anden relevant socialfaglig uddannelsesbaggrund.

Er du blevet nysgerrig, så læs videre her. Ansøgningsfrist senest d. 3 juli 2017.

Foto: Center Nørrebro