Christian er en af ejerne, der var med til at starte The Bonk.
Christian er en af ejerne, der var med til at starte The Bonk.

Fredag 11. november fejrer The Bonk Copenhagen sin et års fødselsdag med 50% på flere udvalgte varer som for eksempel snowboards. Butikken er for folk med passion for board, og ideen og grundlaget for opstart af The Bonk blev til på baggrund af ejerne bag, der i mere end 20 år hver har stået på snowboard.

– Butikken startede med kun at være en online shop, indtil vi så fik en container på Carlsberg. Derefter rykkede vi i et butikslokal på Blegdamsvej, indtil vi endelig fik mulighed for at rykke her til Fælledvej for et år siden. Det er en dyr husleje her, men vi føler at Nørrebro er den rigtige bydel at have butik, siger Christian, der er en af ejerne bag The Bonk til Dit Nørrebro.

Der var 30% og 50% på udvalgte varer i anledningen af The Bonks 1-årige fødselsdag 11. november 2016.
Der var 30% og 50% på udvalgte varer i anledningen af The Bonks et-årige fødselsdag 11. november 2016.

The Bonk er startet op af en gruppe venner, der gennem rigtig mange år – og siden deres ungdomsår – har rejst afsted på alle de snowboardture de kunne komme i nærheden af. Læs mere om The Bonk på hjemmesiden.

Alle kunne få gratis kaffe på The Bonks fødselsdag.
Alle kunne få gratis kaffe på The Bonks fødselsdag.

Butikken på Fælledvej 17 vil være åben fra kl.11.00 – 22.00, og der vil være varm kaffe udenfor butikken på kanden indtil lukketid. Flere forretninger flyttede ind på samme tid sidste år, og Dit Nørrebro vil de næste uger give dig gode tips til, hvad der er at hente af gode tilbud på Fælledvej.