Foto: Elstudio.dk
Foto: Elstudio.dk

Kom til Latin Festival i Støberiet 12. november 2016. Her kan du deltage i workshops, se danseshows, lytte til djs, live band (Jorge Cordero y los Gran Danesses).

Medlemmer af Elstudio kommer ind gratis.

Måske kan festivallen give dig mod på at gå til dans hver uge? Lær at danse eller bliv bedre, hvis du kan i forvejen. Hos os er det danseglæde, der er i centrum. Det er for børn, unge og voksne. Du kommer bare i det tøj og de sko, du har lyst til. Stemningen på skolen er meget afslappet, og alle føler sig velkommen.

Elstudio har nogle af Københavns billigste danseskole priser, top undervisere og en dejlig afslappet stemning på alle hold. Har du ønsker i forhold til hold og tider, som ikke stå i programmet, så skriv endelig til os. Det er også muligt at få privat timer alene eller i par, samt privat gruppe undervisning. Vi har løbende tilmelding på alle hold, så betaler man kun for de uger, der er igen.

Dansepartner: Man behøver ikke at have sin egen dansepartner for at tilmelde sig pardanse hold, fordeling af køn plejer at gå op og kommer man ikke i par, skifter man dansepartner mange gange, så man får danset med en masse hver gang. Kommer man i par, danser man sammen under hele forløbet. ALLE kan deltage uanset alder på vores pardanse hold. Vi har både unge og ældre på disse hold. Husk bløde sko og let siddende tøj.

Det er obligatorisk at betale års medlemskontingent for at deltage fast på et hold. Årskontingentet er 250 kr. Hvis man melder sig efter sommerferien er det kun 125 kr.

Læs om medlemsfordele i den menu http://www.elstudio.dk/program/medlemsfordele