Nyt street food og loppemarked – der går under navnet ”Københavnstrup” – er åbnet i hyggelige omgivelser lige hvor Gentofte og København NV mødes.

Foto: Københavnstrup

Street food markedet vil være åbent alle fredage, lørdage og søndage hen over sommeren. Loppemarkederne kører hver søndag kl 10-16.

Når du går ned ad den lille grusvej til Københavnstrup så ser du 5 gamle, rødmalede skure, store grønne ahorntræer og plads, der emmer af fransk marked blandet med kolonihavehygge. Markedspladsen er fordelt over to niveauer: Det øvre med mad og drikke – og den nedre del hvor du om søndagen finder alskens fine loppesager fra private sælgere. Her er små hyggekroge hvor du kan nyde livet og den lækre mad, et lille lege-område til børnene og sjove detaljer som en genbrugs-lounge og et syv meter langt ”Hollywood-skilt”.

 

Du vil kunne finde street food i Københavnstrup alle fredage, lørdage og søndage fra en håndfuld faste vogne:

Pandekager, pulled duck burger, smørrebrød og frikadeller og indbagte italienske specialiteter – og is fra Hansens is.
Vand, øl og kaffe kan man naturligvis også købe.

Loppemarkederne kører hver søndag kl. 10 – 16 – og der er også plads til dig og dine brugte ting.

Markedspladsen har tidligere gået under navnet Loppelunden – hvor der de sidste 3 år er blevet afholdt loppemarkeder i den lille lavning – men da der nu udvides med street food og andre events har stedet skiftet navn til Københavnstrup.

Det ligger på hjørnet af Emdrupvej og Lundebakken – 500 meter nord for Emdrup station. Der er masser af gratis parkeringspladser i området.