Kunne du tænke dig at spille på sommerens hyggeligste festival? Carpark Festival søger lige nu upcoming danske artister til at spille foran det københavnske publikum til sommer.

Carpark Festival. Foto: Rune Svenningsen

Carpark Festival afholdes til sommer for femte gang – og du har nu chancen for at optræde på en af de to scener til sommer. Festivalen strækker sig over to dage sidst i juli måned og bliver afholdt under Bispeengbuen på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro. Udover diverse kulturtiltag og aktiviteter vil man i disse sommerdage kunne opleve 20 bands indtage scenerne på den nedlagte parkeringsplads.

Festivalen har de seneste år budt på kunstnere som Barselona, Mund de Carlo, Palace Winter og JÆRV, samt aktiviteter med bingo, croquis, silent disco samt sylte og origamiworkshops.

Carpark Festival har i løbet af de sidste fire år oplevet stor interesse fra både bands, lokalområdet og pressen, og har dermed vokset sig større og blevet en af de mest interessante kultur- og musikfestivaler i Hovedstadsområdet. Sidste år spillede blandt andet de tre vindere af DR’s Karrierekanonen 2017; MOODY, Rest in Beats og Sherpa.

I forbindelse med afholdelsen af Carpark Festival 2018 søger deres bookere nu upcoming danske artister, der er interesserede i at spille under Bispeengbuen. Send din ansøgning gennem dette ansøgningsskema inden den 11. marts for at blive taget i betragtning.

Festivalen afholdes d. 27-28. juli 2018 under Bispeengbuen.
Yderligere information:
www.facebook.com/carparkfestival/
www.carparkfestival.dk