Efter ét års trofast service søger Sidecar’s køkkenchef, Emil, nye udfordringer i udlandet, hvorfor de er på udkig efter en ny køkkenchef til at indgå i deres unge og dynamiske team.

Sidecar, som til september fylder to år, er skabt ud for en ”hybrid” tanke, hvor der er fokus på et sundt og ambitiøst morgenmads- og frokostkøkken i hverdagene, samt et kvalitetsbevidst og nytænkende brunchkoncept i weekenderne. Om aftenen kommer hybridtanken for alvor til udtryk, når MaoBao overtager køkkenet og serverer deres asiatiske tapas med fokus på baos.

De tilbyder et spændende og internationalt arbejdsmiljø. Gode arbejdstider fra mandag til fredag.
En stilling med mulighed for at præge både menu og arbejdsrutiner i en ung virksomhed, som er under konstant udvikling.

Er du blevet nysgerrig og vil læse mere, så klik dig videre her.

Ansøgningsfrist: d. 04-08-2017 – Tiltrædelse: 18-08-2017.

Foto: Sidecar